zondag 3 november 2013

Wedstrijdverslag 03/11/2013




NAALDERT FC – VIKTORIA HEUSDEN                       6 – 0
 

Begin november zijn traditiegetrouw donkere dagen.  Niet in de voetbalcompetities waar het hoogdagen zijn en niet voor Naaldert dat met een waterzonnetje vinnig van start ging. In de eerste minuut kregen ze al een kadootje met een reuze strik. Paul kreeg een vrijgeleide in het strafschopgebied en werd door de doelman onderuit gehaald. De bal mocht meteen op de stip. Onze vaste strafschopnemer, Andy, was nog niet opgewarmd en nam het geschenk niet aan. De elfmeter werd door de doelman gepakt. De match kon toen echt van start gaan en het spel golfde op en neer. De thuisploeg probeerde druk naar voor te zetten en het was wachten tot net voor het rustsignaal voordat er echt een resultaat werd geboekt. Na een misverstand in de bezoekende verdediging mocht Elroy de score openen. Na de pauze wist de thuisploeg verder afstand te nemen.  Op voorzet  van Roy van op links wist Paul met een volley de score te verdubbelen. Bij de bezoekers gingen de kopjes dan al naar beneden en bij de thuisploeg mocht Nonkel Erno plaats ruimen. Dat was het sein voor ‘de schuytjes’ om de vitamientjes van de Brugse tripel en ander goddelijk vocht aan te spreken. Stofke speelde de bal doorheen het centrum van de verdediging  en met een sleiding-schot krulde Elroy de bal voorbij de doelman. Even later stond de andere Schuyten ( Rikske, ze hebben hem Roy gedoopt) aan het kanon. Hij kreeg tijd om links en rechts te kijken, zag niemand als steun in zijn buurt en besloot dan maar hard uit te halen van op 25 meter : 4 - 0.  Elroy had zoveel bewondering voor dit staaltje van kunnen van zijn jongere broer, zodat hij dit even later overdeed. Na een pas van Paul legde hij ook  de eindcijfers vast met een superactie, al is mij volledig ontgaan hoe deze actie er eigenlijk uitzag.

OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, ELROY SCHUYTEN, FRANCO PUT, TOM BROUX, CHRISTOPH LUCAS, ERNO LATET, ROY SCHUYTEN, KENNY VANHAEREN, NORBERT VELTJEN en GLENN DANIELS.

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’ 

SCHEIDSRECHTER: Arsene Wouters

GELE KAARTEN: Geen

RODE KAARTEN: Geen

TOESCHOUWERS: 10

DOELPUNTEN: 33’ ELROY SCHUYTEN 1 – 0, 49’ PAUL LETEN 2 – 0, 53’ ELROY SCHUYTEN 3 – 0, 56’ ROY SCHUYTEN 4 – 0 EN 63’ en 66’ ELROY SCHUYTEN 5 – 0 en 6 – 0.



 

3 opmerkingen:

  1. Elroy was blijkbaar in vorm!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Net zoals "mijn superactie" aan de verslaggever is ontgaan, is precies ook mijn derde doelpunt aan hem voorbij gegaan.
    Toch bedankt om in te vallen met het schrijven van het verslag!
    Elroy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. als de Sint nieuwe voetbalschoenen brengt zal ik eind november, begin december mijn plaats op de bank komen opeisen :-)

    BeantwoordenVerwijderen