zondag 9 maart 2014

Wedstrijdverslag 09/03/2014


GERKENBERG BREE – NAALDERT FC      3 – 4

 

De oudjes bij Naaldert weten ondertussen dat er iedere zondag een wedstrijd op het programma staat, zelfs op moederkesdag.  Ze houden er dan ook rekening mee en rekenen er ook op dat de jonkies dat in de toekomst ook doen. Midden in het seizoen een bezoekje brengen aan Mickey mouse in Parijs kan dus in principe  niet. Naaldert trok vandaag op verplaatsing naar Bree met een onuitgegeven selectie van elf. Het werd een ‘platte’ wedstrijd van de bezoekers, eentje om zo vlug mogelijk te vergeten. Nochtans was de start veelbelovend. Bram kon Paul, terug op zijn vertrouwde stek, op rechts vrijspelen. Zijn gemeten voorzet moest Michael simpel binnen lopen. Wat zo mooi begon, werd meteen weggegeven. De thuisploeg kreeg na een vlugge inworp op links een vrijgeleide en de bordjes stonden terug in evenwicht. Naaldert kreeg daarna nog verschillende mogelijkheden. De afwerking liet te wensen over. De thuisploeg prikte eveneens regelmatig tegen en een Wim had een prachtige parade in huis om het evenwicht te behouden. Na de pauze klom Naaldert terug op voorsprong toen Steven vanuit de draai kon scoren. Van enige rus bij de bezoekers was weinig te merken. Het ging van kwaad naar erger. Waar heb ik dat dit weekend nog gelezen? De thuisploeg, ondertussen herleid tot negen, mocht uit twee identieke situaties  maximaal profiteren en klom simpelweg op voorsprong: 3 – 2. Na een misverstand in de plaatselijke verdediging zette Steven met een lob de bordjes terug gelijk. Hij zorgde ook, na een doorsteekpas van Paul, voor de winnende treffer. Douchen, kippenvleugeltjes en op naar de volgende wedstrijd.  

 

 

OPSTELLING NAALDERT: CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, GLENN DANIELS, MICHAEL VASIC, WIM D’EXELLE, TOM BROUX,ERNO LATET, BRAM VANGENEUGDEN,  NORBERT VELTJEN,  LUC GYSBRECHTS en STEVEN HOUBEN

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter

GELE KAARTEN: Geen

RODE KAARTEN: Geen

TOESCHOUWERS: 5

DOELPUNTEN: 9’ MICHAEL VASIC 0 – 1, 11’ 1 – 1, 38’ STEVEN HOUBEN 1 – 2 , 44’ 2 – 2, 49’ 3 – 2, 55’ en 61’  3 – 3 en 3 – 4 STEVEN HOUBEN.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten