dinsdag 18 maart 2014

Wedstrijdverslag 16/03/2014

EDELHOF – NAALDERT FC                        2 – 4
Na de matige partij van vorige week die nipt in het voordeel van Naaldert uitdraaide, moest het vandaag toch iets gretiger aan de aftrap verschijnen. Met een vrij ruime kern, geloof het of niet zelfs Vasic verscheen tijdig op het veld, startte Naaldert toch vurig aan de partij. Zelfs de bank van Naaldert moedigde enthousiast  hun troepen aan(vooral Franco gedurende de volle 70minuten) en Naaldert zette opmars naar voren. Toch was het op het harde veld niet evident mooi voetbal te brengen want de bal kon alle kanten op è Tom. Naaldert kwam als betere ploeg uit de bus en creëerde de beste mogelijkheden. Helaas werden deze niet benut en zo mochten beide teams met de brilscore op het bord, de kleedkamer opzoeken. Na de rust startte Naaldert met dezelfde vechtlust aan het tweede deel van de partij. Helaas zou het doelpunt aan de andere kant vallen nadat een mislukte poging een tegenstander alleen voor onze interim goalie zou brengen 0-1. Na deze achterstand zou blijken dat Naaldert nauwelijks leek zijn aangedaan want het kroop slechts 1 minuut later weer op gelijke hoogte. Een perfect uitgemeten dieptepass van Norbert zette Steven alleen voor doel die koelbloedig afwerkte 1-1. Het was een stevige partij langst weerszijde want beide teams knokte voor de 3 punten. Naaldert bleek wel het sterkst voor de dag te komen want de meeste wapenfeiten zouden in het voordeel van Naaldert worden genoteerd. In de 50ste minuut wisten de bezoekers dan over de thuisploeg te wippen met wat geluk. Allereerst kreeg Elroy de ultieme mogelijkheid op de 1-2 maar alleen voor doel stootte hij op een sterk-keepende goalie. Scoren blijkt niet zo mijn ding zullen we maar concluderen. In de fase die erop volgde zou Roy mijn hachje dan maar redden. Hij zette de bal voor en met een deviatie van een verdediger belandde de bal in doel 1-2. Naaldert kon jammer genoeg niet lang genieten van de voorsprong want slecht enkele minuten later stond de score weer in evenwicht nadat een speler vanuit buitenspel alleen op doel af mocht 2-2. De frustratie bleek groot bij Naaldert want er zat meer in de partij. Toch gaf het de moed niet op en bleef het doordrukken op de tegenstander. Na enkele prikjes nam Naaldert wederom de leiding. Na een voorzet van Steven zou zijn spitsenbroeder Paul de bal in de netten leggen 2-3. Zo leek Naaldert  goed op weg om de 3 punten mee naar huis te nemen maar het wist nog door het oog van de naald te kruipen op een vrij trap van de thuisploeg. Een scherp staande Christophe schudde een prachtige reflex uit zijn voeten en hield zijn team zo op voorsprong. Naaldert wist dat het nog een doelpuntje vandoen had om de overwinning veilig te stellen. In de 64ste minuut zou deze mogelijkheid zich dan voordoen. Naaldert kreeg een penalty toegekend na een handsbal in de 16. Olly nam zijn verantwoordelijkheid maar besloot op de keeper. 21’en na de wedstrijd gaat hem precies beter af dan 11 meters trappen. Net voor affluiten kreeg Naaldert dan nog eens een poging nadat Paul lichtjes werd neergehaald in de vijandelijke 16. Ditmaal trad Roy aan en zette de 2-4 eindscore op het bord. Naaldert had zijn 3de overwinning op rij beet en zette voor het eerst dit jaar een reeks neer. Op naar de 4 op een rij?
OPSTELLING NAALDERT: CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, MICHAEL VASIC,ELROY SCHUYTEN, ROY SCHUYTEN, TOM BROUX,ERNO LATET, OLIVIER LENAERTS, CHRISTOPH LUCAS, LUC GYSBRECHTS, STEVEN HOUBEN en NORBERT VELTJEN
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: Plaatselijke scheidsrechter
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 11 + hooligan franco
DOELPUNTEN: 40’ 0 – 1, 41’ STEVEN HOUBEN 1 – 1, 50’ OWNGOAL 1 – 2, 52’  2 – 2,60’ PAUL LETEN 2 – 3, 69’ ROY SCHUYTEN(PENALTY)