woensdag 14 mei 2014

Wedstrijdverslag 13/05/2014

FC HERT - NAALDERT FC                           4 – 8
Vandaag moest Naaldert met al de afwezige grondig beroep doen op de back-up list. Met heel wat jonkies trad Naaldert vandaag aan voor de partij tegen fc Hert. Met een jeugdige bries door het team startte Naaldert stevig aan de partij. Het had ook wel het een en het ander recht te zetten aangezien het thuis tegen fc Hert met lege handen achter bleef. Ondanks dat dit nieuwe team nauwelijks op elkaar in gespeeld was, wist het toch gauw de netten te vinden. Paul mocht de score openbreken na een pas van Mart 0-1. Helaas zou Naaldert niet lang van de voorsprong kunnen genieten want enkele minuten later kwam fc Hert weer op gelijke hoogte. Ondanks de ervaring die vanachter stond(een leeftijd samen van ongeveer 200 jaar) had Naaldert toch structurele problemen en profiteerde Hert hiervan 1-1. Nadien reorganiseerde Naaldert en ging het terug op zoek naar de leiding. Het leek behoorlijk goed te lopen voor Naaldert. Met mooi combinatievoetbal liet het Fc Hert achter de feiten aan lopen en tekende Paul voor zijn 2de van de morgen na een voorzetgoal (hier stond duidelijk een portie geluk aan zijn zijde). Nog voor de rust zou Paul zijn hattrick beet hebben nadat hij op een voorzet van Glen de bal maar eenvoudig in de netten hoefde te leggen1-3. Zo zou Naaldert voor de rust al op lauweren zitten. Toch leek Naaldert na rust geen genoegen te nemen met de score en zette het zijn opmars voort. Vlak na rust zou het alweer Paul zijn die op een afstandspoging van Dries er als de kippen bij te zijn om de 1-4 op de bordjes te zetten. Ondanks dat fc Hert weer een beetje wist aan te sluiten in de 43ste minuut 2-4 had het maar weinig in de pap te brokken tegen een vurig Naaldert. Zeker aangezien Paul, die niet goed bezig was, de één achter de ander tegen de netten prikte. Want in de 51ste minuut was de nachtmerrie van Hert weer daar met een doelpuntje. Ditmaal hielp de goalie van Hert hem een handje door de bal panklaar voor zijn voeten te leggen 2-5. Met 5 doelpunten op rij verhoogt hij wel de druk naar de volgende partijen toe… Bij het 6de doelpunt had Paul wederom een vinger in de pap maar toch zullen we deze maar omschrijven als een owngoal om toch de druk wat te temperen. Ditmaal volgde hij op een afstandspoging en besloot vanuit een scherpe hoek. De Keeper tikte de bal in eigen doel en de 2-6 was een feit. Naaldert bleek vandaag dodelijk efficiënt en verbrandde alle hoop bij Fc Hert om nog maar iets uit de wacht te slepen. Ondanks dat Hert nog voor de 3-6 zorgde op een corner, was de wedstrijd immers al lang gespeeld. Het was enkel nog wachten hoeveel doelpunten er nog uit de lucht zouden vallen. Dit gezegd zijnde, onmiddellijk na de 3-6 mocht ditmaal iemand anders dan Paul een goaltje meepikken. Ditmaal zou het de jongste Schuyten zijn die voor de 3-7 zorgde na een eenvoudige intikker na alweer een uitgemeten voorzet van Glen. Het doelpuntenfestijn was nog lang niet over want met nog 10minuten op de klok zou ook Andy de tegenstander een cadeautje schenken. Op een tutsende bal geraakte onze goalie niet tijdig plat en belandde de bal tussen zijn benen in doel 4-7. Het kalf leek toch al lang verzopen voor de thuisploeg en om af te sluiten gaf ook Dries zijn visitekaartje af met een geweldige krul en zette hij zo de 4-8 eindstand neer. De supporters kregen waar voor hun geld met de vele doelpunten en zo zette Naaldert een mooie revanche neer tegen Fc Hert.
OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, PAUL LETEN, SCHUYTEN ELROY, ROY SCHUYTEN, ERNO LATET, NORBERT VELTJEN, MART LUIJTEN, MAXIM AERTS, DRIES, GLENN, LUC GYSBRECHT
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: Plaatselijke scheidsrechter
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 8
DOELPUNTEN: 11’ PAUL LETEN 0 – 1, 17’ 1 – 1, 26’ PAUL LETEN 1 – 2, 28’ PAUL LETEN 1- 3, 39’ PAUL LETEN 1 – 4, 43’ 2 – 4, 51’ PAUL LETEN 2 – 5, 53’ OWN GOAL  2 – 6, 55’ 3 – 6, 55’ ROY SCHUYTEN 3 – 7, 60’ 4 – 7, 65’  DRIES 4 – 8