vrijdag 30 mei 2014

Wedstrijdverslag 25/05/2014

NAALDERT FC – FC WANHOOP                1 – 5
Vandaag stond ons land op het punt om een nieuwe bladzijde om te draaien in zijn geschiedenis want vandaag was het stemdag. Toch zou bij de jongens van Naaldert niet enkel de politieke omwenteling centraal staan want het was ook weer tijd om een potje te gaan voetballen. Enkel voor de secretaris zou zijn burgerplicht primeren en besloot hij als  goede staatsburger stemloket 48 overeind te houden in plaats van te voetballen. Vandaag trad Naaldert grotendeels aan met een elftal van jonkies onder aanvoeren van de oudste van het veld voorzitter Paul. Toch zou Naaldert een moeizame start maken tegen een gedreven tegenstander namelijk Fc Wanhoop. Natuurlijk speelde de erbarmelijk toestand van het C-plein ook niet mee in het voordeel van de thuisploeg en was het moeilijk om voetballend aan de vijandelijke rechthoek te geraken. De tegenstander oogde scherper in de duels en dit zou ook resulteren in de 0-1 achterstand nadat een tegenstander alleen voor doel verscheen. Naaldert probeerde na de 0-1 een vuist te maken en terug te vechten maar nog voor rust zou de 0-2 al op de bordjes staan en zo werd Naaldert gedwongen om achter de feiten aanlopen. Tijdens de rust onderging Naaldert serieuze peptalk om toch nog iets uit de wacht te slepen. Naaldert probeerde op een moeilijk veld kansen af te dwingen maar het zou vooral met pogingen uit de 2de lijn op de proppen komen om weer aan te sluiten. Helaas zou Het doelpunt wederom aan de overkant vallen. Het is niet dat Wanhoop massaal veel kansen afdwong maar het profiteerde optimaal van de individuele fouten van de thuisploeg. Daar zou ook deze 0-3 wederom het voorbeeld van zijn. Na deze fameuze achterstand was het moeilijk voor de thuisploeg om zich nog bijeen te rapen. Hoewel Naaldert toch geregeld grip had op de wedstrijd en de tegenstander, zou de tegenstander bij de 0-4 wederom dodelijk efficiënt uit de hoek komen en kon onze interim goalie, Franco, zich wederom omdraaien. Het leek niet de beste morgen van Naaldert. Wel wist het in de 53ste minuut nog de eer te redden via een kopbal van Paul maar het kalf leek al lang verzopen 1-4. Nog voor affluiten kreeg Naaldert nog een 5de doelpunt te verwerken en kreeg Naaldert een pandoering van jewelste om de oren. De ervaring werd blijkbaar toch een beetje gemist vandaag en zo zijn onze oudjes toch een onmisbare factor in het elftal. Een uitslag die misschien wat overdreven oogde maar Naaldert werd na een lange reeks zonder nederlaag weer met beide voetjes op de grond gezet tegen een gretiger Wanhoop.
OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, PAUL LETEN, SCHUYTEN ELROY, ROY SCHUYTEN, TOM BROUX, LEROY SCHUYTEN, KENNY VANHAEREN, FRANCO PUT, OLIVIER LENAERTS, BRAM VANGENEUGDEN, MICHAEL VASIC en CHRISTOPHE PENASSE
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: ARSENE WOUTERS