dinsdag 3 februari 2015

Wedstrijdverslag 01/02/2015

BOHE - NAALDERT FC                                 3 – 4
Ondanks dat moeder natuur het terrein had voorzien van een wit tapijtje besloten beide team na grondige terreininspectie dat er toch een potje voetbal gespeeld zou kunnen worden. Natuurlijk moesten beide teams zich in de openingsfase toch wat aanpassen en namen beide teams een voorzichtige start op het gladde terrein( sommige lagen meer tegen de grond dan iets anders). De voorzichtige start van Naaldert zou in de openingsfase bijna uitmunten in een vroeg tegendoelpunt maar Christophe oogde meteen scherp op de eerste grote kans van de partij. Nadien leek Naaldert te ontwaken en kwam het iets scherper aan het daglicht. Het probeerde ondanks de omstandigheden toch goede voetbal te brengen en zo wat kansen bij een te scharrelen. In de 12de minuut wist Naaldert dan op voorsprong te klimmen nadat Steven op aangeven van Nikola de goalie wist te passeren 0 – 1. Naaldert leek zijn ritme gevonden te hebben en slecht een kleine 10 minuten wist het zijn score te verdubbelen. Ditmaal zou een combinatie van de voorlijn Nikola alleen voor doel brengen. Deze week zou hij wel weten wat doen en schoof hij de bal langs de goalie in de netten 0-2. Zo mochten de jongens van Naaldert zich met een comfortabele voorspong gaan opwarmen tijdens de rust. Na de rust zou Naaldert zijn voorsprong toch iets te makkelijk uit handen geven.  Net zoals vorige week kreeg het in een korte periode 2doelpunten om de oren en stond de score weer in evenwicht. Een kort verlies van scherpte bracht de wedstrijd weer in balans. Toch bleef Naaldert niet bij de pakken zitten en ging het nadien op zoek naar de 3 punten. In de 52ste wist Steven dan door te breken. In de vijandelijke 16 wist hij de bal op zij te leggen en moest Elroy maar simpel binnen leggen 2-3. Zo klom Naaldert weer op voorsprong en slecht enkele minuten later wist Elroy, die na een zware avond toch voor 10minuten zijn 2de adem vond, de bal over de goalie te wippen op aangeven van Paul 2-4. Zo stond Naaldert 10 minuten voor affluiten dichtbij de overwinning. De tegenstander zou wel nog weten aan te sluiten enkele minuten voor tijd 3-4 maar Naaldert zou zich voetballend als de betere kronen en de  punten alsnog in een spannende partij meenemen naar huis. Met een weekje van rust kunnen de spelers de overwinning laten bezinken en maar hopen dat dit niet te veel invloed zal hebben op ons spelritme naar de komende wedstrijden toe.
OPSTELLING NAALDERT: PAUL LETEN, CHRISTOPH LUCAS, FRANCO PUT, STEVEN HOUBEN, ELROY SCHUYTEN , MICHAEL VASIC, NIKOLA VASIC, BRAM VANGENEUGDEN, NORBERT VELTJEN, ERNO LATET, GLENN DANIELS en CHRISTOPHE PENASSE
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 8
DOELPUNTEN: 12’ STEVEN HOUBEN 0 – 1, 20’ NIKOLA VASIC 0 – 2 , 43’ 1 – 2, 49’ 2 – 2, 52’ en 60’ ELROY SCHUYTEN 2 – 3 en 2 – 4, 67’ 3 – 4