vrijdag 11 maart 2016

Wedstrijdverslag 06/03/2016

HEIKANT - NAALDERT FC                      1   2
Afbeeldingsresultaat voor soccerNaaldert zat de afgelopen weken in een dalletje en er weten uit te kruipen, was vandaag de boodschap. De technische staf voelde het al warm worden onder hun voeten en hoopten vandaag op een positief resultaat. Dat resultaat werd na aanvang ook onmiddellijk nagestreefd door de bezoekers. Naaldert ging in de openingsfase iets gretiger aan de bak dan de tegenstander en de score werd al gauw opengebroken. Een afgeweken bal van Steven zette de 0-1 op de bordjes. Nadat het minimaal verschil een feit was, liet ook de thuisploeg zich enkele malen opmerken en nam geen genoegen met de voorlopige score. Deze zou ook niet lang op bordjes blijven staan en in de 19de minuut werd de score terug in evenwicht gezet na vrije trap die aan de 2de paal belandde 1-1. Nadien ging de wedstrijd op en af en bleef de partij zowaar in evenwicht. Naaldert wist ook niet echt meer grote wapenfeiten neer te schrijven want de passing liet het op de cruciale momenten  ook wel wat afweten. Zo zouden beide teams kunnen gaan rusten met gelijke cijfers. Na de koffie leek Naaldert gebrand op de overwinning. Het kwam met iets meer pressie aanzetten maar tot scoren leek het nog niet direct te komen vlak na rust. Het was enkele malen net niet en ook het doelkader deed weer actief mee. Ook zou er aan beide zijde appel worden gegeven voor een 11meter maar de scheidsrechter hield het fluitje tot 2x toe op zak. De 1-2 zat er weliswaar aan te komen maar het was wachten tot de 48ste minuut eer Naaldert weer wat afstand wist te nemen. Christoph stuurde Elroy de diepte in en na wat stormrammen te hebben ontweken zette hij de voorsprong weer op het scorebord 1-2. nadien lieten de jongens van Naaldert zich niet meer in de luren leggen en hielden ze de eigen netten droog. Ook aan de overkant werd er geen bal meer tegen de netten geprikt en zo zou de 1-2 tevens de eindstand worden. De technische staf wist na een matige partij zijn hachje te redden en na enkele weken zonder overwinning, was het weer feest in de kleedkamer. Of we weer vertrokken zijn, dat blijft weer een andere vraag natuurlijk…
OPSTELLING NAALDERT: KENNY VANHAEREN, STEVEN HOUBEN, ROY SCHUYTEN, NIKOLA VASIC, ELROY SCHUYTEN, MICHAEL VASIC, CHRISTOPH LUCAS, MICHAEL VASIC, FRANCO PUT, BRAM VANGENEUGDEN, ERNO LATET en CHRISTOPHE PENASSE

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: Plaatselijke scheidsrechter