woensdag 19 oktober 2016

Wedstrijdverslag 16/10/2016

FC NAALDERT – ROLANDS CLUB    1 – 0

Voor deze aartsmoeilijke thuiswedstrijd hadden de jonkies ervoor gekozen om op weekend te gaan of om helemaal niet op te dagen.
De oudjes werden zo verplicht de schade te beperken. In extremis wisten we nog een test speler van Club Brugge te strikken, zodat de selectie vervolledigd werd. Van bij de aftrap was het duidelijk, het zou voor Naaldert een moeilijke zondagvoormiddag worden. De bezoekers hadden het meeste balbezit en voetbalden een karrevracht aan kansen bij elkaar. Eén man verhinderde met sublieme reddingen echter de voorsprong voor de bezoekers: Christophe. Na het openingskwartier gooide de thuisploeg alle schroom van zich af en probeerde tegen te prikken. De score werd zelfs geopend na een communicatiefout bij de bezoekers en een slechte terugspeelbal. Naaldert had zelfs de score moeten verdubbelen na een enig mooie en snelle  combinatie, maar Erno knalde het leer hoog in de ballenvanger achter het doel. Na de rust veranderde het spelbeeld nauwelijks. De bezoekers manipuleerden het leer en kregen kans om kans. Onze doelman gaf ook nu nog geen duimbreed toe en de thuisploeg probeerde regelmatig op de counter uit de omknelling te komen. Met nog 20 minuten op de klok moest de Naaldert met 10 verder. Onze testspeler uit Brugge tastte naar de bil en moest met een blessure het veld verlaten.  Met dit numerieke overtal gingen de bezoekers echter te overhaast spelen en te vaak werd de verkeerde keuze voor doel gemaakt. Ofwel gingen nu hun mogelijkheden naast het doel, ofwel stond er nog steeds onze doelman, die voor hem één blok van oud gedienden zag staan, die de krappe voorsprong met lijf en leden verdedigden. Het laatste fluitsignaal bracht dan ook de verlossing voor de thuisploeg, die op een diefje met de drie punten gingen lopen. Dit was dan ook en wedstrijd, die als ze nog honderd keer wordt overgespeeld, nooit nog dit resultaat zal opleveren.  

OPSTELLING NAALDERT: NIKOLA VASIC, MICHAEL VASIC, NORBERT VELTJEN, OLIVIER LENAERS, CHRISTOPHE PENASSE, BRAM VANGENEUGDEN,  ERNO LATET, STEVEN HOUBEN, PAUL LETEN, TONY DE SMET en GLENN DANIELS

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: ARSENE WOUTERS

GELE KAARTEN: geen

RODE KAARTEN: geen

TOESCHOUWERS: 12

DOELPUNTEN: 19’ own goal 1 – 0.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten