vrijdag 6 oktober 2017

Wedstrijdverslag 01/10/2017


FC NAALDERT – TC HEUSDEN                                      afgelast - misboeking

Afbeeldingsresultaat voor soccer
Naar aanleiding van een administratieve misslag had de tegenstander van vandaag TC Heusden een misboeking genoteerd in hun agenda. Bijgevolg dus geen wedstrijd maar dit weerhield onze jongens niet tegen om toch even een potje voetbal te spelen op ons geliefkoosd groen. De benen werden grondig ingesmeerd, de scheenbescherming aangetrokken want het was dus weer tijd voor de clash “De Jonkies vs The Oldies”. En jah Glenn deed ook mee dus scheenbescherming is misschien wel op zijn plaats. Ditmaal werd het pittige duel beslecht in het voordeel van The Oldies met toch een stevige 6-3 eindstand. Of het aan de ervaring lag, of aan het “gebivakkeer” voor het doel laten we in midden, maar de Jonkies moesten vandaag hun betere erkennen in hun oudere soortgenoten, die blijkbaar nog altijd stevig van wanten weten. Misschien dat de Jonkies de oudjes een vertrouwensboost wensten te geven voor komende partijen maar het verandert natuurlijk niets aan de ‘verdiende’ 6-3 uitslag. Een goede training en nu maar uitkijken naar komende partijen!

Nog een positieve afsluiter: niemand belandde vandaag in de lappenmand, al was Tom er vandaag dicht bij met zijn bijna pinkie-horrorblessure (natuurlijk in duel met Glenn).

The Oldies: Erno, Paul, Franco, Norbert, Steven, Christophe, Christoph, Tom

The Jonkies: Elroy, Roy, Siemen, Bram, Senne, Lennert, Glenn, (Andy en  Stef brachten in het tweede deel versterking bij de jeugd maar ondanks hun puike prestatie werd het tij niet gekeerd).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten