zondag 10 december 2017

Wedstrijdverslag 10/12/2017

ROLANDS CLUB – FC NAALDERT    2 – 2
De wedstrijd werd gestaakt in de 51’ door de hevige sneeuwval, waardoor het veld niet langer bespeelbaar bleek.

De opwarming van de aarde, het gat in de ozonlaag en alle andere milieuproblemen ten spijt, er zijn nog echte winterprikken die  behoorlijk roet in het eten kunnen strooien.  Bij aanvang van de partij waren er al enkele sneeuwvlokken gevallen en de opwarming werd dan ook ingekort. Er waren zelfs enkele leden van Naaldert die dachten dat ze aan hun winterslaap mochten beginnen. Geen nood, er stond een echt jeugdig elftal tussen de zichtbare krijtlijnen en voor het eerst in de geschiedenis ging Stofke met de trofee van ouderdomsdeken aan de haal.  Hij zag samen met ons een fris voetballend bezoekend elftal, dat meteen de ambities kracht bijzette. Naaldert kwam op voorsprong dankzij hun topschutter. Hij maakte dankbaar gebruik van de sneeuw en zag een onschuldige lage schuiver in doel verdwijnen. Op het kwartier verdubbelde Bram de voorsprong. Hij had goed opgelet bij het eerste doelpunt en met iets meer kracht bracht hij de stand op 0 – 2. De bezoekers hadden toen de partij al definitief op slot kunnen doen, maar de meerdere kansen werden niet efficiënt tot een goed einde gebracht.  Dat brak hen nog voor de koffie zuur op. De thuisploeg kwam terug in de partij nadat een schot op de dwarslat in de rebound werd binnen gewerkt. Even later stonden de bordjes zelfs gelijk na een lage schuiver waarop onze doelman kansloos was.  Tijd voor iets warms en een gekleurde bal en meteen aan de tweede helft dan maar. Meteen na het op gang fluiten van de tweede helft bleek al vlug dat de blijvende sneeuwval het nog moeilijker maakte. Het gezond verstand heeft het dan gehaald en noopte ons om direct aan de derde helft te beginnen. Iets waar voor een keer iedereen zich in kon vinden.
OPSTELLING NAALDERT:  BRAM VANGENEUGDEN, SIEMEN VANHOVE, ROY SCHUYTEN, SENNE GORIS,  ARNE GORIS, OLIVIER LENAERTS,  CHRISTOPHE PENASSE, TOM BROUX, MICHAEL VASIC, CHRISTOPHE LUCAS,  en LENNERT GEYBELS

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: Plaatselijke
GELE KAARTEN: geen
RODE KAARTEN: geen

TOESCHOUWERS: 4 kaartvrienden en 6 soepstengels

DOELPUNTEN: 11’ 0 – 1  OLIVIER LENAERTS, 17’ 0 – 2  BRAM VANGENEUGDEN, 29 ‘ 1 – 2 en 33’ 2 – 2.