zaterdag 27 januari 2018

Wedstrijdverslag 21/01/2018

TC HEUSDEN - NAALDERT FC         3  –  2

Afbeeldingsresultaat voor soccerHoewel Naaldert al direct stevig uit de startblokken van het nieuwe jaar was geschoten, werd vandaag weer duidelijk dat de ene partij de het andere niet is. Het was ook wel moeilijk spelen op een barre ‘grasmat’ gezien de weersomstandigheden van afgelopen dagen, maar we moeten toch vooral in eigen boezem tasten bij deze nederlaag. Het begon thans allemaal redelijk goed voor de jongens van Naaldert. Het was moeilijk voetballen maar  op het kwartier klommen we op voorsprong nadat Roy de bal in de haak schilderde vanuit de 2de lijn 0-1. Een vroege voorsprong maar ook de tegenstander deed mee aan het spelletje. Zij kwamen ook enthousiast voor de dag maar het was toch Naaldert wat met enkele goed voetballende combinaties nog enkele mogelijkheden bijeen wist te spelen. Toch mocht het net niet wezen en de minimale voorsprong bleef ook onaangetast tot aan de rust. Eentje bijprikken was de opdracht van de coach, maar de 2de helft draaide toch wat anders uit. Voetballend liep het allemaal wat stroever als in de eerste periode en een ongelukkige gelijkmaker hielp ons niet echt vooruit. Een handsbal, een misverstand maar dat hield de ref niet tegen om een streepje te trekken op zijn kaartje 1-1. Uiteraard niets verloren want Naaldert had slechts enkele minuten later zijn al antwoord klaar. We braken door de defensie en we mochten enkele malen aanleggen. Uiteindelijk was het de poging van Christophe die de goalie passeerde en de 1-2 op het bord zette. Vasthouden was de boodschap maar de opponent gooide alles in de strijd. Zij kwamen misschien iets gretiger voor de dag als de bezoekers en de 2-2 volgde niet veel later nadat we het leder niet kregen weggewerkt na een corner. Uiteindelijk klom de thuisploeg nog over ons via een counter en Naaldert kon voor het eindsignaal niets meer aan de score veranderen. Zo werd de stadsderby besloten in het voordeel van de thuisploeg in en werden we terug met de beide voeten op de grond gezet. We mogen in 2018 dus  ook al vrij vroeg proeven van een nederlaag maar de weg is nog lang en positief blijven uiteraard: Volgende week beter .

OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS,  ELROY SCHUYTEN , NIKOLA VASIC, ROY SCHUYTEN, GLENN DANIELS, SENNE GORIS, STEVEN HOUBEN, CHRISTOPHE PENASSE, CHRISTOPH LUCAS, TOM BROUX,  MICHAEL VASIC en LENNERT GEYBELS

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter

GELE KAARTEN: geen

RODE KAARTEN: geen

TOESCHOUWERS: 7

DOELPUNTEN: 15’ ROY SCHUYTEN 0 – 1, 41’ 1 – 1, 47’ CHRISTOPHE PENASSE 1 – 2, 54’ 2 – 2, 60’ 3 – 2