maandag 3 september 2018

Wedstrijdverslag 02/09/2018

NAALDERT FC – TER HEIDE     4 - 3

Hoe kun je het seizoen beter beginnen dan met een ouderwetse pot leuke voetbal met veel doelpunten? Bij onze eerste wedstrijd van het seizoen hebben we meteen aan klantenbinding gedaan. Er waren nog wat spelers in vakantiemodus en er werd met een krappe selectie de aftrap gegeven, weliswaar met een kwartiertje vertraging. Bij de bezoekers zitten langslapers. Volgens smoelenboek was Naaldert jarig en er zijn er die denken dat er cadeaus mogen uitgedeeld worden. Glenn speelde de bal terug ( nou moe, dat was me een trap) op onze goalie. Andy kon onmogelijk het leer onder controle brengen en de bezoekende aanvaller profiteerde onmiddellijk van het geschenk. Na amper vijf minuten was Naaldert al op achtervolgen aangewezen. De thuisploeg kreeg ook kansen, maar vooralsnog bleef de gelijkmaker uit. De bezoekers bleven eveneens gevaarlijk. Tot tweemaal toe moest Andy ons behoeden van een dubbele achterstand en éénmaal werd hij geholpen door de dwarslat. De rust werd gehaald met een 1 – 1 stand na een Vasic-combinatie. Michael prikte zijn eerste van de middag tegen de netten. De thuisploeg kende bij het begin van de tweede helft een droomstart. Met een heerlijk lob wist Michael de bezoekende doelman te verschalken en Naaldert stond op voorsprong. De bezoekers bleven minstens de evenknie en waren gevaarlijk van uit de tweede lijn. Op één van die schoten kon onze doelman het leer niet meteen klem houden en de stand werd terug in evenwicht gebracht. Geen twee zonder drie moet Michael gedacht hebben en na een individuele actie van Siemen en overstapje van Christophe kreeg de jongste Vasic een vrij geleide om zo zijn derde van de middag binnen te trappen. Even later werd het nog rooskleuriger voor de thuisploeg. Arne gaf het leer in de loop van Siemen mee en de 4 – 2 stond op het bord. Het werd nog even bibberen toen net voor affluiten de bezoekers na een fraaie aanval wisten te milderen. De kop is eraf.
OPSTELLING NAALDERT:  ANDY BUEKERS, CHRISTOPHE PENASSE,  MICHAEL VASIC, ARNE GORIS,  SENNE GORIS, GLENN DANIELS, STEVEN HOUBEN, CHRISTOPH LUCAS, BRAM VANGENEUGDEN, SIEMEN VANHOVE en NIKOLA VASIC

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 34’

SCHEIDSRECHTER: ERNO LATET

GELE KAARTEN: geen

RODE KAARTEN: geen

TOESCHOUWERS: 9

DOELPUNTEN : 5’ 0 – 1,  21’  1 – 1 Michael Vasic, 37’ 2  - 1 Michael Vasic,  41’ 2 – 2, 53’ 3 – 2 Michael Vasic, 64’ 4 – 2 Siemen Vanhove en 68’ 4 – 3.