vrijdag 26 oktober 2018

Wedstrijdverslag 21/10/2018

VIGOR KWALAAK - FC NAALDERT                                  0 – 11

Afbeeldingsresultaat voor soccerDe twijfels die vorig jaar nog knaagden aan het geloof in de technische staf werden vandaag helemaal van de baan geveegd en er werd met deze partij duidelijk getoond dat de hele kern nog altijd achter de coach staat. Het werd vandaag een ware doelpuntenkermis op Kwalaak en onmiddellijk na aanvang greep Naaldert de tegenstander direct bij de keel. Zelfs Roy leek na zijn zware avond te beseffen dat hij op de plein stond en zorgde binnen de 5 minuten voor de dubbele cijfers. Eenmaal oog in oog met de goalie, andermaal met een zwieper vanop afstand 0-2. Nadien lag de partij even stil door een zware blessure maar de grip werd achteraf niet gelost. Daar was ook de 0-3 een bevestiging van want ons spitsenduo snoepte het leder af en de ruime voorsprong stond al vroeg op het scorebord. Naaldert vond makkelijk de ruimte en de gaatjes en het voetbalde zich vlot een weg naar doel. We mochten nog heel wat onafgewerkte (inclusief open/niet te missen) mogelijkheden noteren maar voor rust mocht Nikola op aangeven van Christophe nog de 0-4 binnenleggen. Voor het eerste deel van de partij hield Naaldert het voor bekeken maar in het 2de deel van de partij zou nog een hele resem aan doelpunten volgen. Toch had de thuisploeg vlak na rust wel het balbezit maar bij de 0-5 van Roy aan de 2de paal was Naaldert weer vertrokken. Ook op corners bleken we vandaag efficiënt en onze kopspecialist Christophe vereffende zijn misser van de eerste helft 0-6. De thuisploeg had de strijd al lang opgegeven maar Naaldert nam geen genoegen. Onze passen sneden vlot door hun defensie en Nikola mocht in minuut 50 tekenen voor zijn 2de van de ochtend 0-7. Ook Senne ging zijn doelpuntje meegraaien en mocht na een mooi uitgespeelde aanval de 0-8 in het mandje leggen. Onze Andy aan de overkant beleefde een relatief rustige ochtend want ook onze muur vanachter was vandaag ondoordringbaar. Toch werd in de 59ste minuut de druk wat opgevoerd bij onze goalie en mocht hij de plein oversteken. Elroy werd neergehaald in vijandelijk 16 en Andy pegelde in koele bloedde de bal vanop 11 meter los door het midden 0-9. De terugtocht gebeurde in volle euforie en zo kwamen de dubbele cijfers heel kort bij. Het was uiteindelijk ook onvermijdelijk want het werd voor affluiten nog 0-11 na alweer 2 doelpunten via Roy en Nikola (waar een beetje prikkels toch niet goed voor zijn). Een partij’tje waar Naaldert oppermachtig was en waar de aanwezige spionkop van Naaldert een gouden koop had gedaan met hun ticketje. We lijken het doel weer gevonden te hebben en de schoenen van sommigen onder ons lijken afgesteld te staan. Op naar een volgend doelpuntenfestijn?

OPSTELLING NAALDERT:  ANDY BUEKERS, CHRISTOPHE PENASSE, ARNE GORIS,  ELROY SCHUYTEN, SIEMEN VANHOVE, MICHAEL VASIC, ROY SCHUYTEN, NIKOLA VASIC, CHRISTOPH LUCAS, BRAM VANGENEUGDEN, GLENN DANIELS, LENNERT GEYBELS en SENNE GORIS

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter

GELE KAARTEN: geen

RODE KAARTEN: geen

TOESCHOUWERS: 8

DOELPUNTEN : 3’ ROY SCHUYTEN 0 – 1, 10’ ROY SCHUYTEN 0 – 2, 16’ 0 – 3, 25’ 0 – 4, 44’ ROY SCHUYTEN 0 – 5, 48’ CHRISTOPHE PENASSE 0 – 6, 50’ NIKOLA VASIC 0 – 7, 55’ SENNE GORIS 0 – 8, 59’ ANDY BUEKERS 0 – 9, 64’ ROY SCHUYTEN 0 – 10, 68’ NIKOLA VASIC 0 - 11