zondag 4 november 2018

Wedstrijdverslag 04/11/2018

JIENS BOYS ZOLDER – FC NAALDERT    1 - 9

Wat is er nu beter om de kater van een verliesmatch door te spoelen? Dan laat je de kalendercommissie toch gewoon de week nadien een derby op het programma zetten. Al was het al van voor de aftrap duidelijk dat er geen sprake kon zijn van een derby om zich te kronen tot ploeg van ‘het dorp’. De thuisploeg zat met selectieproblemen( eentje van ons moest overlopen) en er waren ook nog eens praktische problemen. Er was onvoldoende lucht aanwezig en het was zoeken naar een geschikte wedstrijdbal. Naaldert trok er zich niet te veel van aan en parkeerde de bal op de helft van de thuisploeg. Het niet al te beste veld( en dat is nog zacht uitgedrukt) leek het leer oncontroleerbaar te maken en daar had Naaldert duidelijk moeite mee. De thuisploeg kon in eerste instantie alle aanvallen opvangen en sporadisch een prikje uitdelen. Het éénrichtingsvoetbal leverde pas na een goede twintig minuten resultaat op. En dan ging het vlug. Nikola en Emile verdeelde de assist en de doelpunten en met een comfortabele voorsprong gingen we de rust in. Na de pauze gingen de bezoekers op hun elan voort en een monsterscore hing in de lucht, totdat de nonchalance de bovenhand kreeg. Zowaar de overloper van dienst, Norbert, mocht de eerredder op het scorebord zetten. Alle doelpunten werden dus door de jongens van Naaldert gemaakt, dat mag dan een troost zijn. Van de afwezigheid van onze vissertjes heeft Nikola optimaal geprofiteerd. Hij heeft zijn doelpuntensaldo serieus aangedikt en plaatst zo een statement. Hij wil duidelijk die gouden stier. Ook nog een woordje van troost voor Bram, die duidelijk last had van de aanwezigheid van zijn supporters. Een metershoge doelrijpe kans, metershoog overtrappen. Het is er nog niet veel gelukt. Gelukkig voor hem vallen de beelden van deze misser onder de GDPR-wetgeving en besparen we hem de publicatie ervan.

OPSTELLING NAALDERT:  ANDY BUEKERS, CHRISTOPHE PENASSE, EMILE VANPOL, NIKOLA VASIC,  MICHAEL VASIC, BRAM VANGENEUGDEN, STEVEN HOUBEN, CHRISTOPH LUCAS, LENNERT GEYBELS, SENNE GORIS, PAUL LETEN EN NORBERT VELTJEN
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: Plaatselijke scheidsrechter
GELE KAARTEN: geen
RODE KAARTEN: geen
TOESCHOUWERS: 5
DOELPUNTEN : 26’ en 28’ Nikola Vasic 0 – 1 en  0 – 2, 31’ Emile Vanpol 0 – 3, 34’ en 41’ Nikola Vasic 0 – 4 en 0 - 5, 46’ Paul Leten 0 – 6, 53’ Christoph Lucas 0 – 7, 58’ Norbert Veltjen 1 – 7, 64’ Nikola Vasic 1 – 8 en 68’ Emile Vanpol 1 - 9.