zondag 30 december 2018

Wedstrijdverslag 30/12/2018


FC NAALDERT – FC TRAM                     6 – 1


Vlak voor het nieuwe jaar wilde Naaldert nog eens alles uit de kast halen. De thuisploeg trakteerde FC TRAM op een 6-1 pandoering en mogen nu verdiend genieten van een korte winterbreak. Onze creatieve driehoek werd verstoord door een geplande skivakantie en zo wist onze selectieheer een nieuw elftal tussen de lijnen te brengen. Ook de bezoekers hadden veel jong talent op de grasmat rond huppelen en in de aanvangsfase golfde het spel dan ook aangenaam op en neer. Had ons aantreden op het A-terrein daar iets mee te maken? Na de studieronde was het toch Naaldert die de score via Emile opende. Na een dik kwartier spelen zat de thuisploeg helemaal op rozen. Eerst had onze voorzitter het leer maar in te tikken, maar mistte compleet zijn schot. Het werd zo de ideale voorzet voor Emile, die zijn tweede van de voormiddag binnen schoot. Amper twee minuten later dikte de thuisploeg de score nog verder aan. Ditmaal was Emile de aangever. Hij stuurde Sacha in het straatje alleen op doel af en deze laatste werkte beheerst af. De bezoekers lieten zich niet onbetuigd. Andy pakte echter met een geweldige redding uit met de voet, of was het een teen? Op aangeven van Bram kon Sacha de wedstrijd volledig dood. Zijn schot mistte weliswaar precisie, maar verdween via een verdediger toch nog in doel. Wordt er tegenwoordig bij de rust schnaps in de koffie gedaan? Feit is dat Senne bij de thuisploeg als een komeet uit de startblokken schoot en een onwaarschijnlijke dribbel uit zijn schoenen toverde, alsof hij verlost is van zijn schoolboeken. Het orgelpunt van zijn actie had een doelpunt moeten zijn en dat werd het ook. Het was een binnentikker van Ollie. De thuisploeg nam wat gas terug en zo verschenen de bezoekers meermaals voor doel. De eerredder kwam er met hulp van Andy. Een onschuldig schot gleed tussen zijn handschoenen en daarna tussen zijn benen achter hem in doel. Nadien werd de wedstrijd verder uitgespeeld en was er net voor affluiten nog het orgelpunt. Omdat het leer meermaals breed werd gelegd voor Bram, die zijn vizier maar niet kon juist gesteld krijgen, koos Christophe nu voor een breedtepass op Sacha. Hij zette de 6 – 1 met een splijtend schot op het scorebord. Is ons scoringsprobleem opgelost?   

OPSTELLING NAALDERT:  ANDY BUEKERS, CHRISTOPHE PENASSE, GLENN DANIELS, SACHA VASIC, NORBERT VELTJEN, PAUL LETEN, STEVEN HOUBEN, CHRISTOPH LUCAS, BRAM VANGENEUGDEN, OLIVIER LENAERS, EMILE VANPOL, SIEMEN VANHOVE en SENNE GORIS

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: Erno Latet
GELE KAARTEN: geen  
RODE KAARTEN: geen
TOESCHOUWERS: 19

DOELPUNTEN : 6’en 16’ Emile Vanpol 1 – 0 en 2 – 0, 18’ en 34’ Sacha Vasic 3 – 0 en 4 – 0, 37’ Olivier Lenaers 5 – 0, 45’ 5 – 1 en 69’ Sacha Vasic 6 – 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten