vrijdag 20 december 2019

Wedstrijdverslag 15/12/2019

FC NAALDERT - NASSER                          4 – 1

Afbeeldingsresultaat voor soccerEen nieuwe zondag, een nieuw moment om te schitteren voor onze jongens, althans dat hoopten we. We zouden met de jongens van Nasser op het menu zeker uit ander hout gesneden moeten zijn ten opzichte van de voorzichtige zege van vorige week al doen het thuisvoordeel, de spionkop en het niet onaardige voetbalterrein ook een duit in het zakje. We duwden na aanvang onmiddellijk het gaspedaal in en brachten bij een eerste mogelijk de deklat meteen aan het trillen. Een veel belovende start, al viel het eerste doelpunt wel direct aan de overzijde. Een hoge uithaal vanop afstand werd verkeerd ingeschat en de 0-1 stond al vroeg in de partij op het bord. Toch had dit weinig effect op het moraal van de thuisploeg. We trokken met goede voetbal de partij naar ons toe en kwamen geregeld opzetten. In de 16de minuut wist Naaldert de score weer in balans te brengen. Een aanval uit het boekje en Sacha wist op de voorzet van Lennert in te lopen 1-1. We duwden door maar het stevige Nasser hield de score op het bord. Tijd op te rusten en nieuw bloed in de strijd te gooien maar het was toch even herorganiseren in begin 2de helft. Na een 10 minuten stond de herorganisatie op punt en gingen we op zoek naar de voorsprong. Uiteindelijk was het wachten op een gelukkige hoekschop die onverwacht uiteenspatte op het hoofd van Sacha en in doel rolde. Bedoeling of niet, uiteindelijk toch niet geheel onverdiend 2-1. De kloof uitdiepen was de boodschap en ook coach Bram had  dat begrepen. Een verdienstelijke poging op de vrije trap maar toch was het Sacha die met zijn uithaal van  de 2de lijn de kloof verder uitdiepte 3-1 en zijn hattrick helemaal rond maakte.  De mokerslag werd uitgedeeld maar Naaldert nam nog geen genoegen. Ook Elroy schreef met een dubbele schijnbeweging een doelpuntje achter zijn naam 4-1. Er werd nadien nog wat gepingpongd met de deklat maar het zou wel met deze 4-1 cijfers blijven. Een niet onaardig partijtje van de thuisploeg waar we toch wel verdiend de overwinning binnenshuis wisten te houden. Op naar een verdiend weekje rust en zo kunnen we met een gerust gemoed volop toeleven naar de kerstmenu’s en kerstcadeaus.

OPSTELLING NAALDERT:  ANDY BUEKERS, LENNERT GYBELS, CHRISTOPHE PENASSE,  ELROY SCHUYTEN, ARNE GORIS, JESS HUYBRICKX, NIKOLA VASIC, SENNE GORIS, CHRISTOPH LUCAS, SACHA VASIC, BRAM VANGENEUGDEN, ROY SCHUYTEN  en SIEMEN VANHOVE

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: ERNO LATET

GELE KAARTEN: geen

RODE KAARTEN: geen

TOESCHOUWERS: 7

DOELPUNTEN : 2’ 0 -1, 16’;43’ en 50’ SACHA VASIC 1 – 1; 1 – 2 en 1 – 3, 60’ ELROY SCHUYTEN 4 – 1