zondag 15 maart 2020

STAY AT HOME(Bluf in u kot)



Naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus (Covid-19) zijn er sinds vrijdag 13 maart 2020 middernacht een aantal maatregelen van kracht in ons land. Met deze maatregelen wilt men de verspreiding van het virus afremmen en de kwetsbaren in onze samenleving beschermen. Dit kan enkel als iedereen zijn steentje bijdraagt. 
Daarom vraagt men aan iedereen om aandacht te besteden aan zijn persoonlijke hygiëne en het sociaal contact met anderen te beperken. 
Wat de zogenaamde recreatieve activiteiten betreft is er een algemene annulatie ongeacht de omvang en of ze nu openbaar dan wel privé zijn.

Wij zijn dan ook genoodzaakt onze jaarlijkse eetdag van 21 maart 2020 en al onze wedstrijden tot en met 3 april 2020 te annuleren.

We doen er alles aan om de risico’s te beperken en nemen als voetbalclub onze verantwoordelijkheid op ten aanzien van onze sympathisanten en de maatschappij. We doen een oproep om in deze uitzonderlijke situatie het gezond verstand te laten primeren. We rekenen op u solidariteit en danken iedereen voor het geduld en begrip.

#samentegencorona #stayhomeitcouldsavelives


Geen opmerkingen:

Een reactie posten