donderdag 8 oktober 2015

Wedstrijdverslag 04/10/2015

ZWARTE DUIVELS - NAALDERT FC          2 – 4
Afbeeldingsresultaat voor voetbalVorige week werden weer met beide voetjes op de grond gezet na een ruime nederlaag tegen Rolandsclub en vandaag hadden we dus het één en het ander recht te zetten. Deze keer mochten we het opnemen tegen de zwarte duivels. Aanvankelijk startte Naaldert niet onaardig aan de partij. We kwamen vroeg in de wedstrijd al enkele malen aankloppen (Ollie kon weer niet met het hoofd scoren) en kwamen al gauw tot scoren toe. Meestal is efficiëntie hier een probleem maar ditmaal werd de score al geopend in de 11de minuut. Elroy werd weggezet door Bram en schoof het leder in de verste hoek 0-1. Ondanks de vroege voorsprong was de partij nog lang niet gespeeld. Enkele minuten later stond de score alweer in balans. Glenn werd verrast door een verre uittrap en de laaghangende zon en de spits van zwarte duivels maakte hier optimaal gebruik van. De partij kon weer van voor af aan beginnen1-1. Nadien was de partij zowaar in evenwicht en werden langs weerszijde toch wat prikjes genoteerd. We leken op de rust af te stevenen met een evenwichtige score maar nog voor rust kroop de thuisploeg op voorsprong. Het maakte gebruik van een snelle omschakeling en Kenny mocht de bal voor de 2de maal uit de netten vissen 2-1. Niet veel later werd het rustsignaal gegeven en mochten beide teams de kleedkamer opzoeken. Naaldert moest in de 2de helft een achterstand ombuigen  en moest een versnelling hoger gaan spelen. Het drukte vroeg in de 2de helft onmiddellijk door en in de 43ste minuut zette het de achterstand weer om. Elroy vertrok vanaf de zijlijn en sneed naar binnen. Hij besloot in de 16de bal opzij te leggen naar Nikola die er vanuit een uitstekende positie toch nog de spanning inhield. Uiteindelijk besloot hij toch de bal tegen de netten te leggen na een controle of 3. Naaldert voelde dat er meer in zat en ging op zoek naar de voorsprong. In de 48ste minuut was deze dan daar. Vanuit een scherpe hoek werd voorgezet door dezelfde Nikola en hij legde vriend en vijand in de loeren. De bal belandde zowaar in de netten en wederom nam Naaldert de leiding. Volgens Nikola was het de bedoeling maar daar hebben we toch enige twijfels over… Nadien speelde Naaldert met vertrouwen en kwam het niet vaak meer in de problemen. Ook Ollie zou na toch wel wat  kansen zijn doelpuntje mogen meepikken en zo zette hij Naaldert in de slotfase op een veilige voorsprong. Kenny zette Ollie met een verre uittrap op wandel en zo stond de 2-4 op de bordjes. Naaldert wist nadien zijn voorsprong vast te houden en legde zo eveneens de 2-4 eindscore vast. Naaldert leek zich vandaag toch wat herpakt te hebben na de nederlaag van vorige week. Vraag nu was kan Naaldert deze lijn doortrekken?
OPSTELLING NAALDERT: KENNY VANHAEREN, CHRISTOPH LUCAS, ELROY SCHUYTEN , NIKOLA VASIC,  ERNO LATET, GLENN DANIELS, ROY SCHUYTEN, OLIVIER LENAERTS, TOM BROUX, FRANCO PUT, BRAM VANGENEUGDEN en CHRISTOPHE PENASSE
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter
GELE KAARTEN: Nikola Vasic en nummer 8 Zwarte Duivels
RODE KAARTEN:
TOESCHOUWERS: 6
DOELPUNTEN: 11’ ELROY SCHUYTEN 0 – 1, 20’ 1 – 1, 33’ 1 – 2, 43’ en 48’ NIKOLA VASIC 2 – 2  en 2 – 3, 58’ OLIVIER LENAERTS 2 – 4