donderdag 1 oktober 2015

Wedstrijdverslag 27/09/2015

NAALDERT FC – ROLANDSCLUB           1   -     4

Na een stevige en vermoeiende hoogtestage in de Ardennen (de één moest al harder recuperen dan de ander), mochten we vandaag wederom ons aantreden maken binnen onze geliefde witte lijnen. Of onze teambuilding zijn vruchten zou afwerpen en ons op scherp had gezet, was dan ook maar de vraag die ons in spanning hield. We stonden vandaag ook nog eens lijnrecht tegen één van de betere teams van onze competitie namelijk Rolandsclub, een heuse test dus. In de openingsfase werden we dit dan ook onmiddellijk gewaar. Het duurde eventjes eer Naaldert de draad wist op te pikken en zich liet gelden in de partij. Hoewel de tegenstander voetballend toch wel aan het langste eind trok, mochten we langs weerszijde gevaar noteren. toch wist geen van beide teams van hun mogelijkheden te profiteren en bleef  de score onaangetast. Beide teams mochten na een intensieve eerste helft aan het zuurstofapparaat. Het beloofde een spannende 2de helft te worden maar Naaldert kwam iets te nonchalant uit de kleedkamer. Het duurde niet lang voor de tegenstander hier gebruik van wist te maken en de 0 van de bordjes veegde . We waren  nog maar 6 minuten weg of Naaldert kwam al op achterstand. Na een hoekschop werd een speler los gelaten aan de 2de paal en zo klom Naaldert op een 0-1 achterstand. Slechts luttele minuten later minuten wist Rolandsclub de score te verdubbelen na een snelle omschakeling en zo keek Naaldert  vlak na rust tegen dubbele cijfers op 0-2. De kopjes van de thuisploeg gingen wat naar beneden en tot overmaat van ramp zou 10 minuten later de 0-3 al op de bordjes staan. Ondanks de ruime achterstand wist Naaldert ttoch bij momenten door te breken maar telkens zonder succes. Zelfs alleen voor de goalie bleek de efficiëntie ver zoek en lieten Roy en Ollie de kansen onbenut. Ook Nikola wist met het buitenkantje de goalie niet te passeren. Het scorend probleem stak weer de kop op maar hier had de goalie van Rolandsclub een groot aandeel in. Toch moest hij zich in de 56ste minuut gewonnen geven op een plaatsbal van Steven 1-3. Ondanks het feit dat Naaldert weer wat wist aan te sluiten, zou het kalf al lang kopje onder zijn. Zeker toen Naaldert een 4de doelpunt om de oren kreeg mochten de boeken toe en stond de 1-4 eindstand op de bordjes. Hoewel Rolandsclub de best voetballende ploeg was, had de partij ook een geheel andere wending kunnen nemen maar de scherpte voor doel liet het weer af te weten. Zo kreeg Naaldert een 1-4 pandoering om de oren en werden we weer met de voetjes op de grond gezet. Zullen we tegen volgende week uit dit dalletje weten te klimmen?

OPSTELLING NAALDERT: KENNY VANHAEREN, CHRISTOPH LUCAS, STEVEN HOUBEN, ELROY SCHUYTEN , NIKOLA VASIC,  ERNO LATET, GLENN DANIELS, ROY SCHUYTEN, OLIVIER LENAERTS, FRANCO PUT, BRAM VANGENEUGDEN en CHRISTOPHE PENASSE

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter

GELE KAARTEN: geen

RODE KAARTEN: Geen

TOESCHOUWERS: 12

DOELPUNTEN:  41’; 46’ en 51’ 0 - 1, 0 - 2 en 0 – 3; 56’ STEVEN HOUBEN 1 – 3; 61’ 1 – 4