vrijdag 23 oktober 2015

Wedstrijdverslag 18/10/2015

MIEZERIKEN - NAALDERT FC                    3 – 3
Afbeeldingsresultaat voor soccerAls men niet scoort of niet genoeg weet te scoren dan kan het, ondanks het spelbeeld, al eens heel anders uitdraaien . Voetbal is nog altijd geen exacte wetenschap en dit zou de les zijn die we deze zondag weer mochten ervaren. Het is maar te hopen dat we deze meedragen naar de komende partijen. Lesgever vandaag waren de jongens van Miezeriken, een ploeg waar Naaldert het sowieso al moeilijk tegen heeft om ze binnen te prikken. Naaldert startte wel het best aan de partij en ging op zoek naar dat doelpuntje. De teller van het balbezit leunde stevig in het voordeel van Naaldert maar echt heel grote kansen kwamen maar zelden in beeld. Het was lang wachten vooral eer de 0 van het bord werd geveegd. Niet dat één van beide teams het zelf wist te forceren want het was de referee die een belangrijk aandeel nam in het eerste doelpunt. Na een discutabele fase tussen onze goalie Christophe (Kenny hield het al voor bekeken met een verschot) en de spits, belandde de bal op de stip. Miezeriken bleek geen probleem te hebben deze om te zetten en zette de 0-1 op het scorebord. Het zou echter niet lang weten te genieten van de minimale voorsprong want enkele minuten later zette Roy de score weer in evenwicht. Alleen voor doel kreeg hij de bal toch met een gelukje langs de goalie. Zijn broeder kon natuurlijk niet achterblijven en deed dit kunstje vlak voor rust, zonder gelukje, ook nog eens na met een lobje alleen voor doel (kwestie van het voorbeeld geven).En zo kon Naaldert toch met een  voorsprong de rust in 1-2. Na de rust wist Naaldert wel de lijn door te trekken van de eerste helft en ditmaal met veel meer mogelijkheden. Hoewel we meer wapenfeiten mochten noteren, bleef de score toch hangen op dezelfde cijfers. Nikola wrong de ene kans achter de ander de nek om (zijn vizier stond dubbel van de avond ervoor) en ook Steven kreeg ze niet verzilverd. Scoren op Miezeriken is nooit evident, maar ook de voorsprong vast houden leek er deze zondag niet in te zitten. Op slechts enkele minuten werd de achterstand  van de thuisploeg omgezet in een voorsprong. Allereerst gaf Tom de bal cadeau na een mislukt technisch hoogstandje en iets later leverde Glenn de bal in bij de tegenstander bij een intrap 3-2. Naaldert leek hier met nog enkele minuten te spelen de boot in te gaan maar toch wist het nog op gelijke hoogte te komen. Voor de allerlaatste keer werd alles eruit geperst en kwam Naaldert aanzette. Roy stuurde Steven de diepte in en deze laatste wist vanuit een scherpe hoek de bal langs de goalie te plaatsen 3-3. Zo wist Naaldert op de valreep toch een puntje te rapen en moest het voor de 2de week op rij genoegen nemen met een gelijkspel. Nu krijgen we 2 weken de tijd om alles te laten bezinken en ons klaar te stomen (vooral ons vizier afstellen) voor de partij tegen Bohe, hopelijk met de 3 punten…

OPSTELLING NAALDERT: KENNY VANHAEREN, ELROY SCHUYTEN, MICHAEL VASIC,  NIKOLA VASIC, GLENN DANIELS, STEVEN HOUBEN, ROY SCHUYTEN, OLIVIER LENAERTS, TOM BROUX, FRANCO PUT, SIEMENE VANHOVE en CHRISTOPHE PENASSE
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter
GELE KAARTEN: geen
RODE KAARTEN: geen
TOESCHOUWERS: 6
DOELPUNTEN: 25’ 1 – 0, 30’ ROY SCHUYTEN 1 – 1, 33’ ELROY SCHUYTEN 1 – 2, 57’ 2 – 2, 61’ 3 – 2 EN 68’ STEVEN HOUBEN 3 – 3