zondag 5 juni 2011

WEDSTRIJDVERSLAG 05/06/2011

STALSE HEIDE – NAALDERT FC  1 - 6
images118.jpg
Zwoele zomeravonden lenen zich uitstekend tot het opnemen van vocht, al of niet met een dosis alcohol. Dit moet men dan ook uitzweten als de hoge temperaturen blijven aanhouden en dat kan met een partijtje voetbal. Het openingskwartier was dan ook eentje met happen naar adem en enkele schoten van uit de tweede lijn, van beide ploegen. De bezoekers kende  een eerste succesje met een heerlijke trap in de kruising van Stofke. Met een vrije trap recht op doel en tussen de vingertoppen van de doelman verdubbelde Franco de voorsprong. De thuisploeg pakte uit met een reactie en kon milderen. De verdediging van Naaldert  liet Andy eventjes alleen opboksen tegen drie man en dat was voor hem zelfs te veel. Naaldert stak terug een tandje bij en op voorzet van Christophe trapte Franco aan de tweede paal zijn tweede van de middag tegen de netten. Hij ondervond nog lichte hinder aan de enkel en liet zich uit voorzorg vervangen. Nog voor de rust trapte Steven van uit een wel erg schuine hoek zijn eerste van de middag tegen de touwen. Dat deed hij nog eens over na de pauze na de eerste echt goede aanval van de bezoekers. De thuisploeg kreeg voor een vermeende duwfout, en tot ieders verbazing, een strafschop toegewezen. Dat Andy sterk staat te keepen weten wij al langer en nu weten ze het in Stal ook, want met een pantersprong haalde hij het leer uit zijn doel. Een erg bedrijvige Steven had dan drie voorzetten nodig om Paul goed te bedienen om de eindcijfers vast te leggen. Daarna moest er noodgedwongen terug vocht worden opgenomen, iets wat weer bijzonder goed lukte.
OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, JAN VANAAKEN, NORBERT VELTJEN, LEROY SCHUYTEN, CHRISTOPH LUCAS ( 36’ KENNY VANHAEREN), CHRISTOPHE PENASSE, ERNO LATET, BERT BROUX, MICHAEL VASIC,  STEVEN HOUBEN en FRANCO PUT (31’ PAUL LETEN).
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 17
DOELPUNTEN: 14’ CHRISTOPH  LUCAS 0 – 1, 17’ FRANCO PUT 0 – 2, 23’  1 – 2, 30’ FRANCO PUT 1 – 3, 33’ en 43’ STEVEN HOUBEN 1 – 4 en 1 – 5 en 57’ PAUL LETEN 1 - 6.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten