zondag 19 juni 2011

WEDSTRIJDVERSLAG 19/06/2011

NAALDERT FC – O² ZONHOVEN    4 – 2
In extremis werd alles geregeld zodat deze wedstrijd kon doorgaan op ons terrein in Koersel. Bij de opwarming bleek al dat dit geen einde seizoenswedstrijd ging worden, met gasten bij de tegenpartij waarvan ik gemakkelijk de vader kon zijn. Niet dat ik in mijn jeugd zoveel op pad ben geweest, maar het leeftijdsverschil was vandaag wel erg duidelijk. Naaldert startte nochtans zonder schroom en bij de eerste hoekschop trof Dieter meteen raak met het hoofd. De bezoekers lieten zich niet onbetuigd en konden met een voorzet, of was het toch een schot, meteen de bordjes terug in evenwicht brengen. Beide ploegen bleven mekaar in evenwicht houden in de combinatie. Met een mooie één-twee tussen Paul en Marc wist laatst genoemde Naaldert terug op voorsprong te brengen. Op het halfuur werd het zelfs nog mooier voor de thuisploeg. Paul kon het balletje meepikken en scoren. Net voor rust en net erna had Naaldert de wedstrijd helemaal naar hun hand kunnen zetten. Eerst tikte Michael de bal over het lege doel en na rust was Stofke te verrast dat hij alleen voor doel was en drukte te zwak af in de handen van de doelman. Naaldert ging dan te paniekerig om met het leer en de bezoekers profiteerden en zorgden voor de aansluitingstreffer. Alle hens aan dek bij de thuisploeg en op één van de tegenprikken kon Michael en Paul de eindcijfers vastleggen. Op karakter bij de thuisploeg werd de zege binnen gehaald tegen een technisch vernuftige tegenstander.
OPSTELLING NAALDERT:  ANDY BUEKERS,  KENNY VANHAEREN (36’ LUC GIJSBRECHTS), CHRISTOPHE PENASSE,  ERNO LATET,  MICHAEL VASIC, DIETER CAMS, PAUL LETEN,  FRANCO PUT, MARC QUADEN, CHRISTOPH LUCAS en GLENN DANIELS.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER:  ARSENE WOUTERS
GELE KAARTEN: Geen
 RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 17
 DOELPUNTEN:  3’ DIETER CAMS 1 – 0, 6’ 1 – 1, 9’ MARC QUADEN 2 – 1, 29’ PAUL LETEN 3 – 1, 51’ 3 – 2 en 63’ PAUL LETEN 4 – 2.