maandag 19 december 2011

Wedstrijdverslag 18/12/2011

BIJNSBOYS - NAALDERT FC          1  -  5
Vandaag stond op een besneeuwd terrein de laatste match voor de winterstop op het programma. Met een krappe selectie mocht Naaldert het opnemen tegen de jonge kern van Bijnsboys. Zou Naaldert zonder verlies mogen overwinteren? Zouden de spelers met een gerust gevoel 2 weken mogen rusten en genieten van de feestdagen? Dat waren vragen die voor de match in ons achterhoofd sudderde. Naaldert ging dan ook direct als een pijl van start. Onze geprikkelde voorzitter liet onmiddellijk zien dat het probleem van de laatste weken zich vandaag niet zou voordoen. In de 3de minuut mocht Steven voorzetten van op links. Aan de 2de paal werd een alleenstaande Paul bereikt, die zonder moeite de keeper in het stof kon doen bijten 0-1. Na een blits start te hebben genomen was het hek van de dam en was Naaldert uit de startblokken geschoten. Het 2de doelpunt liet dan ook niet lang op zich wachten. In de 11de minuut kreeg Naaldert een corner. Franco bereikte aan de 2de paal Christophe die met een kopbal en een beetje hulp van de deklat de keeper voor de 2de keer kansloos achterliet 0-2. Naaldert drukte de tegenstander terug en bracht mooie combinaties op de been. Het veld speelde vandaag niet echt als remfactor. Ook al werd de grasmat geregeld van dichtbij bekeken, niet alleen door de stevige duels maar het gladde veld speelde hier ook een prominente rol in. In de 22ste minuut was het weer Naaldert wat kwam opzetten. Paul stuurde Steven met een steekbal alleen op de keeper af. Steven was vandaag in goeie doen, en zo een kans laat een spits in vorm natuurlijk niet liggen. Na rustig de keeper uit te schakelen was de 0-3 voor de rust een feit. Naaldert was duidelijk baas, het domineerde en Andy kreeg maar weinig werk te verteren. Na de rust was het toch Bijnsboys dat iets vinniger uit de kleedkamer kwam. Het kwam in de 37ste minuut terug op 1-3 nadat een tegenaanval van Bijnsboys maar weinig hinder ondervond op weg naar het doel. Na moed te hebben geput uit het doelpunt was het even de thuisploeg die het heft in handen nam maar het optreden was slecht van korte duur. In de 47ste minuut was het weer Naaldert dat met de 1-4 de overwinning veilig wist te stellen. Na een inworp werd Steven bereikt die de meegereisde supporters een staaltje van zijn klasse kon laten ervaren(toch bijna alle supporters, Tom was niet aan het opletten). Via een controle van de borst volgde een omhaal die over de keeper in het doel belande. Een waar plaatje! Doch de wedstrijd al gespeeld was, werden de duels naarmate de match vorderde ook intenser en intenser wat tot frustratie langst beide kanten leidde. Ook de 1-5 in de 58ste minuut wist de gemoederen niet te bedaren. Met wat hulp van de tegenstander werd Steven op pad gestuurd naar doel. Na de keeper uit te schakelen belandde hij aan de rand van de 16. Met een voorzet bereikte hij Christophe die met het hoofd zijn 2de op zijn naam mocht schrijven. Tegen het einde van de wedstrijd bereikte de gemoederen toch een hoogtepunt en werd enkele minuten vroeger afgefloten na een opstootje. Maar voor alles bestaat er een oplossing. Naast het café van Bijnsboys was er een stressalon waar enkele spelers zich na de match konden laten ontstressen voor ze de 3de helft gingen inzetten. Toeval toch? Bij deze kunnen we dan toch gerust en verdiend onze 2weken rust aangaan.
Prettige feesten en een mooi eindejaar toegewenst!
De trainingsschema’s zullen door de secretaris nog worden opgestuurd.

OPSTELLING NAALDERT:  ANDY BUEKERS, GLENN DANIELS,  ERNO LATET, CHRISTOPHE PENASSE,  PAUL LETEN, STEVEN HOUBEN, MICHAEL VASIC, FRANCO PUT, PAUL SEVERS , CHRISTOPH LUCAS, NORBERT VELTJEN
SCHEIDSRECHTER:  PLAATSELIJKE SCHEIDSRECHTER
GELE KAARTEN: Geen
 RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 4
 DOELPUNTEN: 3’ PAUL LETEN 0 – 1, 11’ CHRISTOPHE PENASSE 0 – 2, 22’ STEVEN HOUBEN 0 – 3, 37’ 1 – 3, 48’ STEVEN HOUBEN 1 – 4, 58’ CHRISTOPHE PENASSE 1 - 5