dinsdag 3 april 2012

Wedstrijdverslag 1/04/2012

NAALDERT FC - BOHE              3  -  0
Na vorige wedstrijd met dubbele cijfers te hebben gewonnen tegen Bohe, zouden we het vandaag toch niet in cadeauverpakking krijgen. Bohe had zich weliswaar aangesterkt en het zou dan ook een pittige wedstrijd worden. Naaldert kon in de openingsfase onmiddellijk op voorsprong kunnen komen maar Elroy besloot op de keeper. Nadien wist geen van beide ploegen het heft in handen te nemen en bleef de 0 op de bordjes staan. Het was een mooie op en neer gaande wedstrijd met weliswaar weinig doelkansen. Naarmate de wedstrijd vorderde werd er met het mes tussen de tanden gevochten voor iedere bal. Het zorgde voor stevige duels langst weerszijde maar Arsene hield zijn kaarten op zak. Na de koffie werden de partij iets rustiger maar er werd wel nog langst weerszijde geknokt om de wedstrijd open te breken. Naaldert was wel het meest dreigend van de 2. In de 43ste minuut was het dan toch raak en hoe. Barcelona zou met enige jaloezie toekijken op deze fraaie uitvoering. Na handsspel van de tegenstander mocht Luc aantreden om deze vrije trap te nemen. Een lage, strakke bal werd door Erno gedevieerd en over de verdediging gewipt waar Paul de 1-0 op het scorebord mocht zetten. Een waar plaatje waar ze in eerste klasse lang op moeten trainen! Naaldert leek vertrokken en kwam iets meer in de wedstrijd. We kwamen meer en meer opzetten en elk foutje werd onmiddellijk met dreiging beantwoord terwijl de verdediging bij Naaldert maar weinig steekjes liet vallen. Wel was de efficiëntie bij Naaldert niet 100%( ofjah we zullen maar zeggen bij Jan). Maar als Jan ze er niet binnen krijgt(ook met zijn slechte voet), staat er nog altijd Steven. In de 43ste minuut kwam Naaldert opzetten na een snelle uitbraak op de links. Via een voorzet was de 2-0 een feit. De kopjes van Bohe gingen iets dieper wegzinken. Wel wisten ze nog enkele keren lichtjes terug te prikken maar tot echt zware wapenfeiten kwam het niet. In de 53ste deed Paul de boeken dan helemaal toe. Via een lange bal wist Kenny Steven op pad te sturen. Via een voorzet werd Paul bereikt die koelbloedig wist af te werken 3-0. Jan wist vandaag zijn kansen niet te verzilveren en in de slotfase mocht verzorger Norbert nog hulp komen bieden nadat hij zelfs met een Braziliaanse omhaal het doel niet wist staan en verkeerd neerkwam(Norbert had zijn werk wel). Na een fel bevochten wedstrijd deed   Naaldert wat het moest doen en hield te 3 punten binnenshuis. Een overwinning die na vorige week wel voor gemoedsrust zorgde. Ook zou ik in de vlugte Christoph willen bedanken voor zijn beknopte samenvatting tijdens de wedstrijd. Op naar een verdiende 2 weken rust die Naaldert wel zal kunnen appreciëren.
OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, MICHAEL VASIC, CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, LUC GYSBRECHTS, STEVEN HOUBEN, SCHUYTEN ELROY,ERNO LATET, NORBERT VELTJEN, CHRISTOPH LUCAS, JAN VAN AAKEN,KENNY VANHAEREN
SCHEIDSRECHTER:  ARSENE WOUTERS