maandag 8 oktober 2012

Wedstrijdverslag 07/10/2012

BIJNSBOYS - NAALDERT FC                      0 – 2
Vandaag mocht Naaldert voor de eerste keer aantreden met een ruime selectie van 12man. Een ware primeur voor dit seizoen. Dit zou wel noodzakelijk zijn want we stonden oog in oog met een niet te onderschatten opponent namelijk Bijnsboys, een heuse clash dus. In het eerste kwartier waren de beste kansen toch duidelijk voor Naaldert. De tegenstander werd onmiddellijk gewaarschuwd maar het scorend probleem is dit seizoen een ware vloek voor Naaldert. Zo bleef de score in evenwicht. Ook de jonge tegenstander gaf hun visitekaartje onmiddellijk af en liet zien dat we er vandaag voor moesten knokken. Het was wachten tot in de 14de minuut eer Naaldert aan de bel mocht trekken. Via een steekbal van Vasic werd Franco diep gestuurd. Via een voorzet probeerde hij Paul te bereiken maar met wat hulp van de verdediging werd de bal in eigen doel gewerkt 0-1. Nadien werd het rustig langs beide kanten en ging het voetballend op en af, waar Naaldert toch lichtjes de overhand had. Echt grote kansen werden niet meer genoteerd. Tot in de 29ste minuut we alweer een reuze kans onbegrijpelijk de nek wisten om wringen. Het leek maar niet te lukken. In de tweede helft kregen we dan een andere wedstrijd te zien. De tegenstander drukte meer door op Naaldert en kreeg de overhand. Voetballend kwamen we er niet meer uit en zo zocht Bijnsboys naar de gelijkmaker. In de 42ste minuut kreeg de tegenstander de ultieme kans op de gelijkmaker. Een aanvaller werd door Franco neergehaald en zo kreeg de tegenstander een penalty toegewezen. Zoals geweten is, is Andy een absoluut penaltyexpert en weer liet hij zijn kunnen zien. Naaldert bleef op voorsprong. Nadien wist Naaldert toch ook weer enkele kansen te creëren maar de tegenstander bleef zoeken naar dat ene doelpunt. Echt grote kansen kregen ze niet en als ze er al door kwamen stond Andy hen op te wachten. Naaldert moest het meer van momenten hebben want voetballend vlotte het allemaal niet meer. Het was wachten tot de laatste 5 minuten eer de wedstrijd geheel beslist werd. Met alweer een uitstekende steekbal van Paul werd Steven op pad gestuurd. Met een overhoekse trap wist hij de netten te vinden en zouden zo de boeken dicht gaan bij Bijnsboys 0-2. Een wedstrijd waar er serieus wat karakter werd getoond bij Naaldert en zo mogen we onze overwinningsreeks voortzetten!
OPSTELLING NAALDERT: CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, SCHUYTEN ELROY, STEVEN HOUBEN, GLENN DANIELS, KENNY VANHAEREN, FRANCO PUT, NORBERT VELTJEN, ERNO LATET, ANDY BUEKERS, TOM BROUX, MICHAEL VASIC
SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter