maandag 8 april 2013

Wedstrijdverslag 08/04/2013

FC WUYTENS - NAALDERT FC                  0 – 1
Een hoogachtend bezoek van de paasklokken zorgde ervoor dat de schoenen vorige week weer aan de haak bleven hangen en was het na het openingssignaal vandaag toch eventjes terug zoeken naar het juiste ritme. Ook stonden we oog in oog met niet de minste van onze kalender namelijk Wuytens. In de openingsfase kwamen beide ploegen op de proppen met enkele kleine waarschuwingen maar tot scoren kwam het voor geen van beide. Geen van beide ploegen nam echt het heft in handen en zo golfde de wedstrijd van de ene kant naar de andere kant van het plein. Wel ontbrak geregeld de laatste pass bij Naaldert en zo zouden echt grote kansen uitblijven. Nog voor de rust werd duidelijk dat degene wie zou scoren waarschijnlijk de 3 punten zou meenemen. Met dit beeld in het achterhoofd gingen we in de kleedkamer om ons vochtpeil terug op niveau brengen. Vlak na de rust zou Naaldert het nog moeten stellen met 10 man nadat Luc geblesseerd afhaakte. Wegens een kleine miscommunicatie verscheen Naaldert met een krappe selectie van  11 man aan de aftrap en het leek weer niet mee te zitten voor de jongens van Naaldert. Onmiddellijk nadien dacht Wuytens zijn kans te ruiken maar een aanvaller besloot op de benen van Wim. Ondanks de numerieke minderheid plooide Naaldert niet terug(Uit historie is gebleken dat we daar toch niet zo in uitmunten), en gingen we over tot de aanval. We vochten voor wat we waard waren en kwamen geregeld dreigend uit de hoek. In de 40ste minuut leek Naaldert nog op voorsprong te komen maar Michael kopte voor een open doel toch nog op de paal, kwestie van de spanning erin te houden zullen we maar zeggen. Naaldert merkte dat er een doelpunt in de lucht hing en drukte door. In de 48ste minuut was het dan toch raak. Na een combinatie van Franco en Elroy kwam de bal bij Leroy terecht. Nadat hij zich vrij kapte besloot hij van randje 16 op doel en liet de goalie met een lage bal in het stof bijten 0-1. Nadat Naaldert de voorsprong achter zijn naam zette, lukte het Wuytens toch niet om nog effectief een vuist te maken. Naaldert knokte voor iedere meter op het veld en wist nog enkele reuze kansen af te dwingen zowel Franco als Elroy wisten deze niet te verzilveren. De 0-1 zou dan ook de eindstand blijken en na het eindsignaal was de vreugde bij de jongens van Naaldert toch groot. Een wedstrijd waar Naaldert met 10 man toch maar weer zijn vechtlust liet blijken en al onze inspanningen ons de overwinning opleverde.

OPSTELLING NAALDERT: WIM D’EXELLE, CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, ELROY SCHUYTEN, FRANCO PUT, GLENN DANIELS, LEROY SCHUYTEN, MICHAEL VASIC, CHRISTOPH LUCAS, LUC GYSBRECHTS, RONNY SCHOOFS
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: Plaatselijke scheidsrechter