zondag 28 april 2013

WEDSTRIJDVERSLAG 28/04/2013


JIENS BOYS – NAALDERT FC        1 - 4images118.jpg
Net voor de start van de overconsumptie in communieland stond er nog een plaatselijke derby op het menu in Zolder. Daar werden niet de juiste voorzorgsmaatregelen getroffen, het veld lag er niet goed bij. We zullen onze sponsorkanalen moeten aanspreken, zodat het gras keurig gemaaid wordt bij onze volgende passage. Naaldert trok er zich niet al te veel van aan en trok meteen ten aanval. De thuisploeg zag het graag gebeuren en kon bijna meteen profiteren na een snelle uitbrak bij balverlies bij de bezoekers. Naaldert was meteen beducht voor de counter maar monopoliseerde het leer. Dit leverde, in de mate het veld het toeliet, soms vlotte combinaties en veel doelgevaar. Twee keer werd de doelpaal geraakt en het vizier bij de familie Schuyten moest nog worden bij geregeld. Cola helpt niet altijd om een kater door te spoelen. Platte kees en veel water zijn een beter medicijn, vraag het maar eens aan de oudste Schuyten. Met de rust in zicht kreeg Naaldert een strafschop toegekend, na handspel in de grote rechthoek. Andy, terug onder de lat na een blessure, toonde zijn traptechniek en zette de elfmeter feilloos om. Hij was echter nog niet tijdig terug in doel, want de aftrap werd onmiddellijk genomen en vanop eigen helft trapte de Jiens Boy de bal in doel. Rusten dus bij een gelijke stand en veel commotie op weg naar de kleedkamer. Na de pauze parkeerden de bezoekers op de helft van de thuisploeg. Op een voorzet van Steven kon Paul Naaldert in twee tijden terug op voorsprong brengen. Naaldert liep nog verder uit na ‘samenspel’ van dezelfde actoren. Steven, die had al enkele flinke tikken moeten incasseren, werd door de doelman foutief afgestopt en had een nieuwe strafschop moeten krijgen. Hij had net voor deze fase het leer voor doel kunnen brengen en Paul moest alleen nog zijn voet er tegen zetten. Tussen beide doelpunten van Paul in was Wesley het gevaarlijkst voor doel. In de afwerking wou het evenwel niet lukken. De doelpunten spaart hij nog voor volgende week. Na iets meer dan een uur spelen werden de eindcijfers vastgelegd. De jongste van de familie Schuyten had eindelijk het vizier afgesteld en met een lage schuiver zette hij de 1 – 4 op het bord. Vandaag ook een pluim voor onze verdediging op vraag van Glenn, zodat hij ook nog eens in het verslag komt. Men heeft mij er al enige tijd geleden attent op gemaakt dat onze jongens er 'gezond' uitzien op de vele foto's op de blog. Dat is dan ook de reden dat onze verdedigers zo sterk uit de hoek komen en zoals vandaag, met het bolle buikje vooruit, als echte Bourgondïers, als eerste de aanval opzetten. Glenn, let wel op voor blessures, onze selectie bestaat sommige speeldagen slechts uit 11 pionnen. 
 OPSTELLING NAALDERT:CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, SCHUYTEN LEROY, SCHUYTEN ROY,  LUC GYSBRECHTS, FRANCO PUT, RONNY SCHOOFS, WESLEY VANOEVELEN,  GLENN DANIELS, ANDY BUEKERS en LUC GYSBRECHTS.
SCHEIDSRECHTER:  PLAATSELIJKE
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 9
DOELPUNTEN:  33’ ANDY BUEKERS 0 – 1 (STRAFSCHOP), 35’ 1 – 1, 41’ en 61’ PAUL LETEN 1 – 2 en 1 – 3 en 66’ ROY SCHUYTEN 1 – 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten