maandag 6 mei 2013

WEDSTRIJDVERSLAG 05/05/2013


NAALDERT FC  - GERKENBERG     3 -1images17.jpg
De vieze mannen van de oude baan vertoefden, al dan niet tegen hun zin, in communieland en Naaldert heeft gelukkig een kweekvijver gevonden met nieuw, fris en jong geweld. De jonkies, onder aanvoeren van een bedrijvige Bab, legden in de aanvangsfase enkele mooie acties op de mat. Tegen alle verwachtingen in eigenlijk, want we speelden met een onuitgegeven selectie. Na amper vijf minuten was het echter al raak. Met een echte driehoek van de familie Schuyten werd de oudste van de garde op rechts vrijgespeeld. De voorzet werd panklaar gelegd voor Michael, die er meteen zijn slof tegen kon zetten. De bezoekers waren niet van slag en eisten de bal op. Naaldert had veel moeite met de warmte en snakte naar adem. De bezoekers klommen langszij met een erg mooie, vloeiende actie. Na de pauze waren het terug de spelers van Bree, die voor gevaar zorgden. Iets voor drie kwartier spelen dwongen ze zelfs een strafschop af, na een fout van Glenn die al dan niet binnen de zestien gebeurde. Andy behoedde Naaldert, met een Kawashima-sprong in twee tijden, voor een achterstand. Deze adrenalinestoot had de thuisploeg nodig. Het spelbeeld kantelde volledig en Naaldert ging terug vlotter combineren en dwong ook meteen kansen af. Ook de thuisploeg kreeg een strafschop. Elroy glipte door het midden van de verdediging en omspeelde de doelman. Met een graaibeweging van deze laatste, werd Elroy foutief afgestopt. In zijn val moet hij slecht zijn neergekomen, met een gipsverband voor vier weken als gevolg aan zijn rechterhand. Dat is de hand nog wel waar hij zijn duvel mee vast houdt en het verslag van de wedstrijd maakt. De elfmeter werd door Andy, op zijn Anderlechts, getrapt. Gelukkig was Elroy toen nog niet van zijn blessure bewust en kon in de rebound scoren. Naaldert bleef verder doorstomen en kon met Michael de zege veilig stellen. Zijn talrijke supporters hadden blijkbaar niet door dat hij in de openingsfase al gescoord had. Om er zeker van te zijn dat zijn Anne-Katrien het niet zou ontgaan, deed hij zijn staaltje van in de vijfde minuut nog eens over en werden de eindcijfers vastgelegd.
OPSTELLING NAALDERT:CHRISTOPHE PENASSE, SCHUYTEN ELROY, SCHUYTEN LEROY, SCHUYTEN ROY,  RONNY SCHOOFS, DAVY BAPTIST,  GLENN DANIELS, ANDY BUEKERS, CHRISTOPH LUCAS, BRAM VANGENEUGDEN en MICHAEL VASIC.
SCHEIDSRECHTER:  ARSENE WOUTERS
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 14
DOELPUNTEN:  5’ MICHAEL VASIC 1 – 0, 22’  strafschop 1 – 1, 53’ ELROY SCHUYTEN 2 – 1(strafschop) en 61’ MICHAEL VASIC 3 – 1 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten