maandag 4 maart 2013

Wedstrijdverslag 03/03/2013

TC HEUSDEN - NAALDERT FC                   2 – 4
Met alle kwaaltjes van de laatste weken was het weer een zoektocht van jewelste om aan een selectie van 11 man te komen. Na het doorlopen van de back-uplijsten door Franco en Paul wisten ze, na veel moeite, toch nog enkele spelers op te trommelen. Met een geheel nieuw elftal moest Naaldert  het vandaag opnemen tegen niet de minste namelijk Tc Heusden, een niet te onderschatten opponent. De wedstrijd ging van wal en het was toch even zoeken om op elkaar ingespeeld te raken. Ook voor onze keeper was het al eventjes geleden en bleken terugspeelballen nog onbekend in die tijd, maar toch moeten we hem al dankbaar zijn dat hij ons uit de nood kwam helpen. Ondanks een geheel nieuw team deed Naaldert het toch naar behoren en kwam het af en toe gevaarlijk uit de hoek maar de kansen van zowel Paul als Franco bleven onbenut. In de 17de minuut wist Roy op randje 16 Naaldert toch op voorsprong te trappen na een afgeweken voorzet 0-1. Na de 0-1 kwam Tc Heusden op de proppen met enkele gevaarlijke kansen en zou het niet lang duren eer ze via een mooie combinatie de score terug in evenwicht brachten 1-1. Nu de partij weer helemaal open lag, kon de wedstrijd alle kanten op. Beide ploegen kwamen geregeld gevaarlijk uit de hoek tot in de 30ste minuut de referee Naaldert een penalty toekende na een ongelukkige handsbal. Leroy liet deze kans niet onbenut en met het kleinste verschil gingen beide teams de kleedkamer in 1-2. Na de koffie, voor sommige waren serieuze suikers vandoen,  kwam Naaldert het scherpst uit de kleedkamer en wist Leroy, kort na rust, via een sublieme actie de achterlijn te halen en de bal met een curve aan de 2de paal te brengen waar Christophe hem maar moest binnenlopen 1-3. Naaldert hield het voetballend simpel en Tc Heusden wist niet echt meer door te breken, zo kreeg onze keeper in de 2de helft maar weinig werk voorgeschoteld. De beste kansen werden genoteerd voor de bezoekers en in 59ste minuut werd wederom door de scheidsrechter een penalty toegekend na een overtreding op Paul. Ditmaal ging Elroy achter de bal staan en trapte Naaldert op een 1-4 voorsprong. De familie Schuyten bewees met 3 doelpunten zijn diensten. De wedstrijd was gespeeld maar Tc Heusden ging toch vlak voor affluiten nog een doelpuntje meepikken en zo geschiedde de 2-4 eindstand. Het was vandaag roeien met de riemen die we hadden en met de nodige inzet en vechtlust haalde Naaldert toch het onderste uit de kan en ging zo met de 3 punten aan de haal.

OPSTELLING NAALDERT: BENNY PUT, CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, ELROY SCHUYTEN, LEROY SCHUYTEN, FRANCO PUT, GLENN DANIELS, RONNY SCHOOFS, ROY SCHUYTEN, MICHAEL VASIC, JELLE LATET
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: Plaatselijke scheidsrechter
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 8
DOELPUNTEN: 17’ ROY SCHUYTEN 0 – 1, 20’ 1 – 1, 30’ LEROY SCHUYTEN 1 – 2(PENALTY), 39’ CHRISTOPHE PENASSE 1 – 3, 59’ ELROY SCHUYTEN 1 – 4(PENALTY), 68’ 2 – 4