zondag 20 oktober 2013

WEDSTRIJDVERSLAG 20/10/2013

FC TRAM - NAALDERT FC                            2 – 4
Na het eerste puntenverlies van vorige week had Naaldert het een en het ander recht te zetten. Dat Naaldert geprikkeld was, zou duidelijk worden uit de drang naar een doelpunt in de openingsfase. De eerste reuze kansen werden genoteerd maar het doelpunt viel aan de overkant met een beetje hulp van Franco op een corner 1-0. Het bleek wederom niet mee te zitten. Toch liet Naaldert de kopjes niet hangen en trachtte het weer aan te sluiten. De meeste doelpogingen werden genoteerd in het voordeel van Naaldert maar het verzilveren van de kansen bleek toch niet evident. Als je met de kansen morst, kan je het deksel weleens op de neus krijgen en halverwege de eerste helft wist Tram op een voorzet, Andy wederom kansloos achter te laten 2-0. Het is niet dat het voetballend niet vlotte of dat de inzet ontbrak, integendeel, maar Tram bleek toch efficiëntste voor de rust. Met deze tussenstand mochten beide teams de kleedkamers in. Naaldert voelde dat er meer inzat en onderging serieuze peptalk onder de rust. Na rust zou blijken dat de peptalk toch niet tevergeefs zou zijn geweest. Vol ijver en goede moed werd aan het 2de  deel van de partij begonnen. Het enthousiasme van Naaldert werd dan ook al gauw beloond. De bal werd na een actie van Michael opzij gelegd en koelbloedig zorgde Paul voor de aansluitingstreffer 2-1. De eerste stap werd gezet maar de weg zou nog lang zijn. Niet lang na de 2-1 zou kreeg Christophe de ultieme kans krijgen op de gelijkmaker maar hij besloot over met het hoofd. Het zou dan wachten zijn tot de 50ste minuut eer Naaldert weer op gelijke hoogte wist te komen met de thuisploeg. Paul bleek in de 2de helft wel het doel staan en met het hoofd bracht het Naaldert terug helemaal in de partij 2-2. De tegenstander speelde ook een verdienstelijke partij en legde bij momenten ook het vuur aan de schenen bij Naaldert. Toch hield Andy met enkele goede parades en tussenkomsten zijn netten in de 2de helft schoon. Naaldert zat terug helemaal in de partij en in de 59ste minuut wist het dan over de tegenstander te wippen. Een snelle spelhervatting werd door de vijandelijke goalie gelost en een alerte Christoph zette Naaldert op voorsprong3-2. Het was bij momenten toch nog sidderen en beven want de tegenstander bleek nog niet in het veld geslagen. In het slot van de partij stelde Elroy de overwinning dan toch veilig. Met een lange sublieme hoge bal(zonder chance) liet hij de keeper in het stof bijten en stond de 2-4 eindscore op het bord. Een sterke partij waar Naaldert vanop achterstand het tij toch nog in zijn voordeel wist te draaien. Straffe jongens die van Naaldert.
OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, ELROY SCHUYTEN, FRANCO PUT, TOM BROUX, CHRISTOPH LUCAS, ERNO LATET, MICHAEL VASIC, ROY SCHUYTEN, ERNO LATET, NORBERT VELTJEN
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 15
DOELPUNTEN: 11’ OWN GOAL 1 – 0, 25’ 2 – 0, 40’ PAUL LETEN 2 – 1, 51’ PAUL LETEN 2 – 2, 59’ CHRISTOPH LUCAS 2 – 3, 61’ ELROY SCHUYTEN 2 – 4