maandag 7 oktober 2013

Wedstrijdverslag 6/10/2013

NAALDERT FC – EDELHOF                        5 – 2
images.jpgNa de nipte zege van vorige week waren de jongens van Naaldert toch opgelucht dat ze terug konden aantreden op een iets kleiner veld vandaag voor de wedstrijd tegen Edelhof. Ondanks dat ongeveer de helft van de ploeg de 10uur regel aan hun laars had gelapt en met kleine oogjes aan de aftrap verscheen, nam Naaldert toch een perfecte start. Er waren langst weerszijde nog geen kansen genoteerd of een alerte  Paul zette de 1-0 al op de bordjes na een te korte terugspeelbal op de goalie van Edelhof. De tegenstander hielp Naaldert met een duwtje in de rug op voorsprong. Naaldert tankte vertrouwen uit het vroege zou openingsdoelpunt en ging wel georganiseerd op zoek naar de 2-0. Het zou niet lang duren eer de bordjesman weer aan het werk gezet werd. Via corner belandde de bal in de vijandelijke 16 en werd slecht weggewerkt. Elroy profiteerde van deze slordigheid en de 2-0 was een feit. Aan de overkant van het veld werd maar weinig dreiging genoteerde, Naaldert had zowat op elk spelonderdeel de overhand. Met al de dreiging die Naaldert bracht zou ook de 3-0 niet lang op zich laten wachten. Ditmaal zou Norbert na een corner de bal in 1instantie op de slof nemen met rechts en de keeper kansloos achter laten. Norbert leek zelf overdonderd met dit doelpunt en besefte dat er toch poeder en gevoel zat in zijn rechtse voet. Met deze comfortabele tussenstand voor de thuisploeg mochten beide teams gaan rusten. In de 2de helft zou Naaldert de lijn van de eerste helft doorzetten en begon het meteen agressief aan het 2de deel van de partij. De zege veilig stellen was de opdracht en daar leek ons spitsenduo voor te zorgen. Ze leken elkaar gevonden te hebben en  met een dubbele 1-2 vanuit het boekje wist Paul wederom de netten te vinden 4-0. Naaldert zou geen genoegen nemen met deze score en slechts enkele minuten later was het wederom trefzeker. Elroy onderschepte de bal en merkte dat de goalie ver van zijn lijn stond. Paul haalde nog een spurtje uit de kast maar Elroy ging met een lob voor eigen succes en de 5-0 was een feit(als hij er niet inzat, had ik het wel te horen gekregen). Ook Christophe wist enkele minuten later de netten te vinden maar wegens sportieve redenen werd deze van het kaartje gewist. Aangezien de overwinning verzekerd was, zakte Naaldert terug(Het zou ook aan de conditie kunnen liggen of de zware zaterdagavond bij sommige). Edelhof zou beter in de partij komen en kwam ook met dreiging op de proppen. Het tempo ging bij de thuisploeg naar beneden en Edelhof zette Andy aan het werk. Andy riskeerde bij enkele parades lijf en leden en de verzorger moest Andy enkele malen toe komen oplappen. Toch  wist Edelhof in de slotfase 2x raak te treffen maar het kalf was toch al verzopen bij de bezoekers en zo haalde Naaldert de 15 op 15 binnen. Een goede partij van Naaldert waar het toch eenvoudig de punten binnenshuis wist te houden.
OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, ELROY SCHUYTEN, FRANCO PUT, GLENN DANIELS, TOM BROUX, CHRISTOPH LUCAS, ERNO LATET, LUC GYSBRECHTS, MICHAEL VASIC, NORBERT VELTJEN, ERNO LATET
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: ARSENE WOUTERS
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 13
DOELPUNTEN:9’ PAUL LETEN 1 – 0, 15’ ELROY SCHUYTEN 2 – 0, 23’ NORBERT VELTJEN 3 – 0,46’ PAUL LETEN 4 – 0, 49’ ELROY SCHUYTEN 5 – 0,  53’ 5 – 1, 56’ 5 – 2