maandag 18 november 2013

Wedstrijdverslag 17/11/2013



MIEZERIKEN - NAALDERT FC                    0 – 3   
Een wedstrijd op Miezeriken is nooit iets wat van een leien dakje loopt voor de jongens van Naaldert. Ook deze maal zou het niet anders zijn. Naaldert trad weer aan met het oudste ervarenste middenveld maar toch nam Naaldert een slordige start in de openingsfase. Miezeriken kwam in de openingsfase enkele malen dreigend uit de hoek maar toch zou het Naaldert zijn dat de score wist te openen. Met wat hulp van de thuisploeg zou Paul de brilscore teniet doen. Een cadeautje dat met open armen ontvangen  werd door de bezoekers 0-1. Nadien leek Naaldert het juiste ritme gevonden te hebben en trachtte het zijn score uit te breiden. Wapenfeiten werden genoteerd maar de netten vinden bleek een ander paar mouwen. Het was dan natuurlijk ook welkom dat de thuisploeg wederom een handje toestak bij de 0-2. Een voorzet van Roy belandde met een tik van een verdediger in eigen doel. Tot groot ongenoegen van Roy die tevergeefs had gehoopt dat het doelpunt achter zijn naam gezet zou worden. Na de wedstrijd zou hij zijn ongenoegen dan wegwerken met een sterke cola. Met deze comfortabele tussenstand voor Naaldert mochten beide teams een kampenwissel doorvoeren. In het 2de deel van de wedstrijd ging Naaldert enthousiast van start. Het probeerde verder uit te lopen maar de goalie passeren zou toch andere koek zijn. Natuurlijk had de goed keepende goalie van Miezeriken hier wel een aandeel in. De thuisploeg aan de andere kant wist na de koffie maar moeilijk door te breken en onze sterke verdediging riep hun continu een halt toe. Naaldert hunkerde naar de 0-3 maar de doodsteek bleef uit. Steven mocht na zijn lange afwezigheid ook zijn herintreden maken. Norbert dacht na al zijn inspanningen eindelijk wat te rusten maar een blessure van Andy strooide hier roet in de ogen. Nu de spitsenbroeders herenigd waren werd het tempo nogmaals opgedreven. Toch was het wachten tot de 58ste minuut op een vrije trap eer de score zou toenemen. Aangezien niemand de bal durfde opeisen, zou onze voorzitter zijn verantwoordelijkheid nemen. Met een sublieme vrije trap stelde hij de overwinning veilig. Een wedstrijd waar Naaldert weer eens de 0 wist te houden en op een moeilijke verplaatsing toch als overwinnaar uit het duel kwam.
Om te eindigen zou ik nog willen melden dat de familie van Naaldert weer wat uitgebreid is. Tom heeft met Milan zijn opvolging verzekerd en we wensen hem en Kristel dan ook een dikke proficiat toe!
OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, ELROY SCHUYTEN, FRANCO PUT, TOM BROUX, ERNO LATET,ROY SCHUYTEN, NORBERT VELTJEN, KENNY VANHAEREN, GLENN DANIELS, STEVEN HOUBEN
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 8
DOELPUNTEN: 13’ PAUL LETEN 0 – 1, 25’ OWN GOAL 0 – 2, 58’ PAUL LETEN 0 – 3 
Verslag van Elroy!

4 opmerkingen:

  1. Oud middenveld nam toch een slordige start? Mag je als speler al geen foute pas meer geven? En waar zat de schakel tussen de aanval en het middenveld? Die schakel blonk uit in 70 minuten afwezigheid op het veld. Reactie van misnoegde veteraan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Neenee, er staat: Naaldert nam een slordige start. Niemand zegt iets over het middenveld. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank u wel, Tom!:-) De misnoegde veteraan zal zich waarschijnlijk direct aangesproken hebben gevoeld bij het woord slordig! Dit zegt dan misschien iets meer over zijn prestatie! Ik had mijn krachten bewaard voor de 3de helft(waar ik eigenlijk ook niet kon volgen...:-))

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hij was waarschijnlijk té emotioneel om goed te lezen :-)

    BeantwoordenVerwijderen