dinsdag 24 december 2013

Wedstrijdverslag 22/12/2013



GERKENBERG - NAALDERT FC                0 – 4   
Vandaag kon ik voor de laatste maal dit jaar mijn inspiratie de vrije loop laten gaan. Naaldert trok ditmaal naar het verre Gerkenberg. Ondanks de matige tot slechte staat van het veld waar de plaatselijke mol een groot aandeel in had, startte Naaldert vol ijver. Het oefende onmiddellijk druk uit naar voor en ging op zoek naar de openingstreffer. Naaldert startte als ijverigste van de twee maar toch was het na 10min even naar schrikken toen de thuisploeg alleen voor Wim wist te komen. De tegenstander liet duidelijk merken dat het nog meedeed voor de knikkers. Naaldert zocht naar het openingsdoelpunt en net na het kwartier wist het op voorsprong te klimmen. Hulp kwam uit een onverwachte hoek toen de goalie van Gerkenberg met een slordigheid de bal aan steven overhandigde. Steven leek genadeloos en zette de 0-1 op het scorebord. Het leek een dol kwartier te worden van Naaldert . Slecht enkele minuten later mocht Wim zijn zwaarste inspanning leveren toen hij een penalty mocht omzetten na een overtreding op Paul 0-2. Met de 0-2 op het bord had Naaldert een serieuze tik uitgedeeld. Toch nam het hier geen genoegen mee. Steven zou nog voor rust de 0-3 achter zijn naam zetten. Helemaal vanop de linkse flank gaf hij een zwieper. De bal belandde tegen iedereen zijn verwachting in over de goalie in doel. Een waar plaatje maar of het de bedoeling was, is toch maar de vraag! Met deze tussenstand wist Naaldert de tegenstander toch op de knieën te krijgen en mochten beide teams de kleedkamer in. Bij de tegenstander leek het vuur uitgedoofd te zijn. Ze wisten na de rust ook geen vuist meer te maken en Naaldert domineerde. Zelfs Erno die tijdens de halve was overgelopen naar de tegenstander kon met al zijn ervaring het verschil niet maken. Het zou Naaldert zijn wat de gang van het spel bepaalde en de wapenfeiten neerschreef. In de 53ste minuut mocht Steven zijn derde treffer noteren, hij bleek helemaal terug van weggeweest. Een mooie combinatie van slechts 3 stations namelijk Wim, Sacha en Steven leverde de 0-4 op. De 0-4 bleek voldoende voor Naaldert en na al het tijdrekken van Wim besloot de ref het eindsignaal te geven. Een partij waar Naaldert zonder al te veel moeite als overwinnaar uit de strijd kwam.
Met deze overwinning en de Kerstman die met al zijn pakjes en lekkers bijna voor de deur staat, wens ik jullie allen op voorhand al een vrolijk en gezellig kerstfeest!

OPSTELLING NAALDERT: CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, ERNO LATET, GLENN DANIELS, MICHAEL VASIC,ELROY SCHUYTEN, SACHA VASIC, STEVEN HOUBEN, BRAM VANGENEUGDEN, WIM D’EXELLE, KENNY VANHAEREN, TOM BROUX
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 4
DOELPUNTEN: 16’ STEVEN HOUBEN 0 – 1, 21’ WIM D’EXELLE 0 – 2, 29’ STEVEN HOUBEN 0 – 3,53’ STEVEN HOUBEN 0 – 4  
Verslag van Elroy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten