zondag 29 december 2013

WEDSTRIJDVERSLAG 29/12/2013


NAALDERT FC – BOHE HEPPEN    5 – 1

 

Geen winterstop voor echte voetballers. Die spelen tussen de kalkoen en de bubbels het liefst van al nog een partijtje voetbal. Kwestie van de spieren niet te laten verzuren aan de feestdis. Naaldert moest ook deze wedstrijd weer sleutelen aan de selectie. De Schuytjes waren in Oostenrijk op de latt(pp)en en we konden rekenen op waardige vervangers. Er werd scorend vermogen ingepast en dat biedt ons perspectieven voor 2014.  Naaldert kwam het best uit de startblokken op een meer dan behoorlijk bespeelbaar veld. De regenval van de laatste 48 uren had nauwelijks sporen achtergelaten. De score werd door de thuisploeg geopend door Bram na een assist van Paul. We waren toen nauwelijks negen minuten ver en het leek of Naaldert gemakkelijk op een zege zou afstevenen. Toch was er veel middenveldspel en waren er mogelijkheden met het predicaat van ‘net niet’.  Het was dan ook wachten tot op het halfuur. Paul werd de diepte ingestuurd, ditmaal door de as van het veld,  maar zijn poging werd door de doelman gepareerd.

Sacha was goed gevolgd en mocht de score verdubbelen. Deze laatste zou op slag van rust de score nog opdrijven na een assist van grote broer, Michael. Onze wissels rendeerden dus optimaal en dit nog voor de koffie. De tweede helft was nog maar net op gang getrapt of een individuele actie van Sacha zette Naaldert op rozen. Sacha leverde een voorzet af aan Steven, die met een puntertje de 4 – 0 op het bord zette. Naaldert verzuimde het daarna om de score op te drijven. Tom werd de lijn afgestuurd en zijn voorzet/schot waaide over. Bram mocht even later alleen op de doelman af. Paul was een optie om het leer breed te leggen, maar Bram besloot zelf af te drukken en hij besloot naast. Een gemeten hoekschop van Steven werd op het hoofd van Paul geschilderd aan de tweede paal. Dat deze laatste geen echter kopper is bewees hij met zij worsteling met het leer. Ik heb ook zo van die momenten. Onze twee wissels moesten ons nog maar eens de weg tonen. Op een voorzet van Bram bracht Sacha de forfaitscore op het bord. Het momentum zat echter in de laatste minuut van de wedstrijd. Glenn besloot een Tommeke( een fase waarin het blijkbaar aangewezen is een tackle te doen, maar die dan niet  te doen om blessures te vermijden) te doen. Hij verloor de bal aan een bezoekende speler, die met een mooie lob de eerredder aan de eindstand kon toevoegen.

OPSTELLING NAALDERT: CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, ERNO LATET, GLENN DANIELS, MICHAEL VASIC, SACHA VASIC, STEVEN HOUBEN, BRAM VANGENEUGDEN,  KENNY VANHAEREN, TOM BROUX en CHRISTOPH LUCAS.

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: ARSENE WOUTERS

GELE KAARTEN: Geen

RODE KAARTEN: Geen

TOESCHOUWERS: 15

DOELPUNTEN: 9’ BRAM VANGENEUGDEN 1 – 0, 31’ en 34’ SACHA VASIC 2 – 0 en 3 - 0, 37’ STEVEN HOUBEN 4 – 0,68’ SACHA VASIC 5 – 0 EN 70’ 5 – 1.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten