zondag 19 januari 2014

WEDSTRIJDVERSLAG 19/01/2014


NAALDERT FC – TENNIS HEUSDEN     5 – 2

Naaldert was het jaar 2014 niet zo goed gestart en liep al meteen tegen een nederlaag op. Vorige zondag werd er het een en ander uitgeklaard tijdens de Nieuwjaar brunch. Tijdens de winterwandeling bevestigde de boswachter met zijn wonderelixir het vertrouwen in de coaches. Nadien was er de brunch, waar alles weer dik in orde was. Dames, nogmaals dank.  De eenvoud siert nog altijd ons clubke.

De tegenstander van vandaag, Tennis Heusden, had een reeks van vijf ongeslagen wedstrijden neergezet. Dat het vandaag voor ons een zware dobber zou worden, stond vooraf al vast.  De bezoekers kwamen het best uit de kleedkamer en verstuurden een eerste verwittiging met een schot net voorlangs. Ze waren in de aanvangsfase iets gretiger en kwam net voor het kwartier op voorsprong. Ze kregen hiervoor een handje toegestoken van de thuisdefensie. Tot tweemaal toe werd het leer ongelukkig aangeroerd, zodat het panklaar voor de voet van de bezoekende aanvaller lag. Binnentikken was een simpel kunstje. De thuisploeg was op achtervolgen aangewezen en trok de wedstrijd geleidelijk naar zich toe. Zowel Elroy als Paul kregen nog voor de rust op de gelijkmaker. Alleen voor de doelman doken ze op, maar afwerken lijkt nog steeds niet hun beste kwaliteiten. Na de pauze kende de thuisploeg meteen een droomstart. Na een tikkie takkie op het middenveld werd Paul op rechts in de diepte gestuurd. Zijn voorzet werd door Roy aan de tweede paal met het rechterscheenbeen binnen gewerkt. De bordjes stonden evenwel niet lang in evenwicht. Naaldert claimde een strafschop, na handspel en ging met de leiding in discussie. Op de tegenaanval werd de thuisverdediging op een hoopje gespeeld en de bezoekers klommen terug op voorsprong. Naaldert zette nog een tandje bij en op karakter trokken ze het laken naar zich toe. Na een kort genomen hoekschop nam Roy iedereen te grazen met een overhoekse lage schuiver. Die hoogtestage in Tirol ‘mit die Heidi’ werpt dan toch zijn vruchten af. Tennis Heusden probeerden te reageren en kregen zelfs twee unieke kansen. Eerst werd een twee tegen één situatie niet goed uitgespeeld en kon Erno het leer oordeelkundig de tribunes injagen. Bij een andere spelfase werd de bal meters hoog over het doel gekeild.  Naaldert daarentegen kende in de afwerking meer geluk, al hadden ze hiervoor drie keer medewerking van de bezoekende verdediging. De doelman ging eerst in de fout, toen Paul druk ging zetten. Hij verloor het leer aan Paul, die Naaldert voor het eerst in de match op voorsprong bracht. Vijf minuten later ging de doelman in duel met een eigen verdediger aan de tweede paal. De bal viel voor de voeten van Steven, die hem voor doel bracht, waar Roy mocht binnen tikken. Deze laatste bekroonde zijn sterke partij met een vijfde doelpunt. Hij ontfutselde het leer van Birger en legde met een plaatsbal de eindcijfers vast.Belga

OPSTELLING NAALDERT: CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, ERNO LATET, GLENN DANIELS, MICHAEL VASIC,  STEVEN HOUBEN, WIM D’EXELLE,  KENNY VANHAEREN, FRANCO PUT, ELROY SCHUYTEN, ROY SCHUYTEN  en CHRISTOPH LUCAS.

 
SCHEIDSRECHTER: ARSENE WOUTERS

 
GELE KAARTEN: Geen

 
RODE KAARTEN: Geen

 
TOESCHOUWERS: 12

 
DOELPUNTEN: 12’ 0– 1, 37’ ROY SCHUYTEN  1 –1, 39’ 1 – 2, 47’ ROY SCHUYTEN 2 – 2, 53’ PAUL LETEN  3 – 2 en 58’ en 65’ ROY SCHUYTEN 4 – 2 en 5 – 2.  

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten