woensdag 29 januari 2014

Wedstrijdverslag 26/01/2014

KWB PAAL - NAALDERT FC                        1 – 1
Vorige week had Naaldert zijn mindere start in 2014 al helemaal van de baan geveegd na een geweldige overwinning tegen Tc Heusden. Vandaag stond Naaldert tegenover Kwb Paal waar het zou trachtten de lijn van vorige week door te trekken. Na het openingssignaal werd al gauw duidelijk dat Paal, dat met een vrij nieuwe en jonge uitgave aan de aftrap verscheen, gretig uit de startblokken schoot. Het zou een heuse bikkelwedstrijd worden waar Naaldert de 3 punten toch niet eenvoudig voor het grijpen had. Toch startte Naaldert, na een zware tactische bespreking in de kleedkamer, ook niet onaardig en deelde het de eerste prikjes uit. Helaas stond bij de aanvalslinie het vizier nog niet helemaal 100% afgesteld. Paal leek niet onder de indruk en drukte ook geregeld door op onze defensie die hun handen wel vol had met dat jong geweld. De wedstrijd golfde op en neer en beide teams trachtte voetballend de brilscore van het bord te vegen met wapenfeiten langst weerszijde. In de 20ste minuut moesten de jongens van Naaldert toch even hun hart vasthouden toen de thuisploeg een penalty kreeg toegewezen na een overtreding van Norbert. Wim, die duidelijk sterk had opgewarmd, schudde een geweldige parade uit zijn mouwen en hield Naaldert overeind. Toch zou de tegenstander slechts een kleine 5 minuten later toch de netten weten te vinden, toen een tegenstander tussen 2 verdedigers het leder wist binnen te koppen 0-1. Naaldert moest de achtervolging in maar verder dan enkele kleine doelpogingen kwam het niet in de eerste helft. Na de rust zou het spelbeeld van de eerste helft zich verder zetten en werd het duel uitgevochten op het scherp van de snee. Naaldert ging meer aanvallend spelen maar dit gaf ook meer mogelijkheden voor de tegenstander die op de counter ook enkele reuze kansen wist te creëren. In dit pittige duel staken tot overmaat van ramp weer enkele oude blessures de kop op en werden er weer enkele wissels doorgevoerd. Toch liet Naaldert zijn kop niet hangen en zocht het gelijkmaker. In de 51ste minuut wist het dan toch weer aan te sluiten. Vasic mocht een eerste maal aanleggen en besloot op de goalie, nadien gaf Roy in 1 tijd een voorzet en mocht Vasic, na lange tijd zoeken, toch zijn belangrijk doelpuntje meepikken1-1. Volgens Paul lag het aan zijn gouden wissel, al weet ik niet precies waar hij in die fase er in voor kwam… Na deze fase zou Elroy nog 2 maal dicht bij de winnende treffer zijn, maar het scorend vermogen is bij hem nog ver zoek. Zo zou deze partij eindigen met gelijke cijfers en sleepte Naaldert toch een punt uit de brand. Een gelijkspel wat wel voor beide teams wel een juiste weergave van de wedstrijd zou geven.
OPSTELLING NAALDERT: CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, GLENN DANIELS, MICHAEL VASIC,ELROY SCHUYTEN, ROY SCHUYTEN, STEVEN HOUBEN,WIM D’EXELLE, KENNY VANHAEREN, TOM BROUX,ERNO LATET, CHRISTOPH LUCAS en NORBERT VELTJEN
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter