woensdag 5 februari 2014

Wedstrijdverslag 02/02/2014

NAALDERT FC – FC TOURNEE                 2 – 2
Vandaag had Naaldert het een en het ander recht te zetten tegen fc Tournee. In de heenwedstrijd ging Naaldert namelijk kansloos de boot tegen een jong en sterk Tournee. Gebrek aan motivatie zou vandaag helemaal niet aan de orde zijn en dat werd ook duidelijk na het openingssignaal. Naaldert verscheen met geslepen messen op het terrein en startte als een geoliede machine. Het enthousiasme van de thuisploeg overrompelde de tegenstander en Naaldert kwam vrij vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Via een kort genomen corner wist Bram voor te zetten en met een perfect geplaatste kopbal zette Christophe Naaldert op voorsprong. Naaldert nam met de 1-0 geen genoegen en zette zijn opmars voort. Slechts 5 minuten later verdubbelde Paul de cijfers met een plaatsbal vanbuiten de 16meter 2-0. Met deze comfortabele voorsprong leek Naaldert sterk in zijn schoenen te staan maar niets was minder waar. De tegenstander voerde enkele wissels door en voerde hun niveau op. Doch zou de score op de bordjes blijven staan tot de rust en mochten beide teams de nodige suikers gaan opdoen(vooral de kleine Schuyten eigenlijk). Na de rust knokte Tournee zich terug in de wedstrijd en gaf het zich nog niet gewonnen. Tournee kwam meer en meer opzetten maar dit was buiten een sterk keepende Andy gerekend, die tijdens zijn afwezigheid precies niet had stilgezeten. hij schudde de ene parade na de ander uit zijn mouwen en hield zijn team overeind. Naaldert voelde dat het nog een doelpuntje vandoen had en zocht naar de verlossende treffer. Helaas in de zone van de waarheid leek het aan efficiëntie te ontbreken. Met nog een kwartier te spelen leek Naaldert zijn revanche beet te hebben. Helaas niets was minder waar … Op een hoekschop mocht een vrijstaande speler binnenkoppen en zo wist Tournee weer wat aan te sluiten2-1. Nadien voerde Tournee de druk nog meer op en met nog een dikke 10min op de klok zou het er nog om gaan spannen. Naaldert wist enkele malen de druk te ontlopen en creëerde heuse mogelijkheden maar verzilveren via  Steven en Bram leek er toch niet in te zitten. De seconden tikte weg en met nog slechts enkele minuten te spelen, probeerde een aanvaller van Tournee het vanop afstand. Glen wierp zich alsnog voor het leder en via het been van Glen devieerde de bal over Andy en zo gaf Naaldert zijn felbevochten voorsprong toch nog uit handen 2-2. Een ongelukkige bal die Naaldert na een behoorlijke partij de overwinning kostte. Het kan niet altijd meezitten zullen we dan maar zeggen en zo zie je maar dat de eerste minuten even belangrijk zijn als de laatste minuten in voetbal.
OPSTELLING NAALDERT:ANDY BUEKERS, CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, GLENN DANIELS, MICHAEL VASIC,ELROY SCHUYTEN, ROY SCHUYTEN, STEVEN HOUBEN,TOM BROUX,ERNO LATET, BRAM VANGENEUGDEN en NORBERT VELTJEN
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: ARSENE WOUTERS
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 11
DOELPUNTEN: 7’ CHRISTOPHE PENASSE 1 – 0, 12’PAUL LETEN 2 – 0, 56’ 1 – 2, 68’ 2 - 2