dinsdag 25 februari 2014

wedstrijdverslag 23/02/2014

JEZEBEL – NAALDERT FC                          3 – 3
Naaldert had vorige week na lang wachten zijn tweede overwinning van dit jaar beet, een overwinning die ons deugd had gedaan. Vraag was nu of Naaldert uit het dal gekropen was en die lijn kon verder trekken. Vandaag stond Jezebel op het programma, een relatief nieuwe tegenstander, daar het toch al enkele jaren geleden is dat beide nog tegen over elkaar stonden. Na het openingssignaal begon het thans veelbelovend voor de bezoekers, dat voetballend op zoek ging naar de openingstreffer. Toch zou het de tegenstander zijn, die na 11 minuten hun allereerste kans zouden binnentikken en zo Naaldert op achtervolgen zou zetten 1-0. De thuisploeg mocht niet lang van hun voorsprong genieten want Naaldert liet na de achterstand het hoofd niet hangen en voetbalde goed verder. Na een verre uittrap van onze goalie wist Gert zich tot 2 maal toe door te zetten en kon de bal rustig binnen leggen 1-1. Beide ploegen stonden weer op gelijke hoogte. Toch was het Naaldert wat iets beter uit de hoek kwam en vrij vlot de vrijstaande man vond. In de 23ste minuut wist Naaldert dan over zijn tegenstander te klimmen. Na een voorzet van Vasic schoof Bram de bal loepzuiver in de hoek met de 1-2 als resultaat. Helaas zou dit ook van korte duur zijn want op een vrije trap van de tegenpartij zwiepte de bal met effect langst onze interim-goalie die kansloos werd achter gelaten 2-2. Onze interim-goalie werd niet veel aan het werk gezet(misschien maar goed ook) maar mocht zich toch 2maal omdraaien in de eerste helft. Met deze score mochten beide teams aan het zuurstofmasker. Na de rust zou het bij Naaldert toch iets moeizamer lopen. Het zou iets moeilijker de vrije man vinden maar het voetbalde bij momenten nog altijd naar behoren. Toch zou het weer achter de feiten mogen lopen na een handsbal in eigen doelgebied die resulteerde een penalty. Paul schudde nog een spectaculaire poging uit zijn mouwen maar het mocht niet baten 2-3.Naaldert voelde dat er meer inzat  want het bracht wel de meeste dreiging en kansen teweeg. Slechts enkele minuten na de achterstand klom Naaldert weer langst zij via Gert die uit een scherpe hoek raak wist te treffen 3-3.  Nadien creëerde Naaldert nog enkele reuze mogelijkheden via Roy, Christophe en Vasic maar deze miste precessie. In Roy zijn geval zou dit vooral gebrek aan slaap zijn , maar hij gaat volgende week op tijd zijn bed in(zegt hij). Dat Naaldert zijn mogelijkheden niet wist te verzilveren, werkte precies toch enigszins frustrerend want zelfs de fantasietjes van Elroy werden op het einde niet meer geapprecieerd door de secretaris. Zo zou deze partij eindigen op een gelijkspel. Een partij waar er toch meer had moeten inzitten voor de bezoekers maar het stuitte wederom op een zoveelste gelijkspel.
OPSTELLING NAALDERT: CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, GLENN DANIELS, MICHAEL VASIC,ELROY SCHUYTEN, ROY SCHUYTEN, TOM BROUX,ERNO LATET, BRAM VANGENEUGDEN, CHRISTOPH LUCAS, GERT VANZEER en NORBERT VELTJEN
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: Plaatselijke scheidsrechter
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 4
DOELPUNTEN: 11’ 1 – 0, 16’ GERT VANZEER 1 – 1 , 23’ BRAM VANGENEUGDEN 1 – 2, 26’ 2 – 2, 47’ 3 – 2 (PENALTY), 52’ GERT VANZEER 3 – 3