vrijdag 18 april 2014

wedstrijdverslag 12/04/2014

JIENSBOYS - NAALDERT FC                      0 – 1
Vandaag was het supersunday met een derby van jewelste op het programma. Naaldert stond vandaag oog in oog met de jongens van Jiensboys. Nadat we allen ons juiste schoeisel aanhadden kon de partij aanvangen. Naaldert zette direct zijn stempel op de wedstrijd en ging stevig van start. Het bracht mooi combinatievoetbal op de mat en ging op zoek naar de openingstreffer. Ondanks de sterke start van Naaldert werden er maar weinig wapenfeiten genoteerd en na een klein kwartier zou Naaldert de druk iets temperen. Ook de thuisploeg wist niet echt veel klaar te spelen en bracht de defensie van Naaldert nauwelijks in moeilijkheden. Zo zou de wedstrijd verder sudderen zonder doelpunten in de eerste helft. Na de koffie verhoogde Naaldert wederom de druk op de tegenstander. Het hunkerde naar een doelpuntje, wat weliswaar niet onverdiend zou zijn maar Jiensboys hield de boel vanachter goed gesloten. Naaldert oefende immense druk uit en ondanks dat het er enkele keren wist door te breken, bleef het doelpuntje uit. Ook de meegereisde supporters en ballenraper Steven voelde dat er een doelpuntje in de lucht hing, maar het scorend vermogen liet wederom de wensen over. De 2de helft zou zich vooral op de helft van Jiensboys afspelen en zelf wist het moeilijk om te gaan met de grote druk van Naaldert. Wisten ze dan toch eens door te breken dan werd er met alle middelen( zelfs benen werden vastgepakt), een halt toegeroepen. Naaldert hunkerde naar een doelpuntje, maar de kansen werden niet benut. De frustratie begon op te lopen en met nog een kleine 10 minuten drong de tijd. In de 63ste minuut kwam dan Tom opzetten. Met een strakke pass  bereikte hij Elroy die zich vrij draaide. Met een trap vanuit de 2de lijn de bal mooi in de hoek kegelde en zo werd Naaldert bevrijd van de brilscore 0-1. Een doelpuntje wat meer dan welkom was bij Naaldert. Ondanks de pogingen die nog volgde, zou het blijven met de 0-1 op de bordjes. Een mooie partij van Naaldert waar het, ondanks het scorend probleem, toch een overwinning wist neer te zetten.
OPSTELLING NAALDERT: CHRISOPHE PENASSE, PAUL LETEN, MICHAEL VASIC,ELROY SCHUYTEN, ROY SCHUYTEN, TOM  BROUX,ERNO LATET, OLIVIER LENAERTS, ANDY BUEKERS, NORBERT VELTJEN en GLENN DANIELS
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: Plaatselijke scheidsrechter
GELE KAARTEN: ERNO LATET