zondag 27 april 2014

WEDSTRIJDVERSLAG 27/04/2014


NAALDERT FC – DE WARE VRIENDEN WIJER          4 – 1

De zondag na Pasen is het altijd uitkijken of de chocolade paaseitjes voor de nodige boost kunnen zorgen en het seizoeneinde wat kleur kunnen geven. Dat niet iedereen van melkchocolade of fondant houdt, dat weet ik ondertussen ook wel. De spelers van Naaldert konden wel wat extra energie gebruiken, want onze laatste thuiswedstrijden worden afgewerkt op het A-veld van KVV Heusden zolder. Vandaag mochten we ook opdraven tegen een nieuwe tegenstander: De Ware Vrienden Wijer. Naaldert begon na een weekje rust sterk aan de partij. Paul mocht al vrij vroeg in de wedstrijd de achterlijn halen. Zijn voorzet miste de nodige precisie, maar werd door een verdediger panklaar voor de voet van Roy gelegd. Hij nam het leer in één tijd op de slof en het stond 1 – 0. De bezoekers herstelde meteen het evenwicht en konden dreigen met enkele schoten op doel. Ook de thuisploeg creëerde enkel mogelijkheden. De pogingen op doel misten aan beide zijden het kader. Net voor het halfuur verdubbelde Naaldert de voorsprong via Paul na een lang uitgesponnen één-twee met Olivier. Na de pauze namen de bezoekers meteen het heft in handen en dat zorgde weliswaar voor balbezit. Echte mogelijkheden bleven uit. De verdiende aansluitingstreffer kwam er na geklungel in de verdediging bij Naaldert. Niet iedereen wil in het verslag, ik zal dus geen namen noemen.  De thuisploeg zag de dreiging en probeerden de ruimte terug optimaal te gebruiken. Met een gemeten doorsteekpas zonderde Franco Christophe, randje buitenspel, alleen voor de doelman. Christophe twijfelde niet en Naaldert had terug een veilige marge. De bezoekers hadden de afmetingen van het terrein wat onderschat en heel wat energie verbruikt. Een echte vuist maken lukte niet meer en de thuisploeg zou er nog een doelpuntje bij doen. Na een hoekschop werd het leer slecht ontzet bij de bezoekende verdediging. Via de borstkas van Erno werd de perfecte assist afgeleverd aan Paul, die de bal net naast de paal kon plaatsen . De score had nog verder uitgediept kunnen worden. Elroy blonk dan wel uit in zijn afwezigheid (hoogtestage in de Ardennen). Toch zou Erno er in slagen, na een gemeten voorzet van Paul, een elroyke ten tonele te brengen voor een lege kooi. Als interim verslaggever zorg ik er dan toch voor dat hij in het verslag staat van een erg sportieve wedstrijd.

 

 

 

 

OPSTELLING NAALDERT: CHRISOPHE PENASSE, PAUL LETEN, SACHA VASIC,  DIETER CAMS, ROY SCHUYTEN, FRANCO PUT,ERNO LATET, OLIVIER LENAERTS, ANDY BUEKERS, NORBERT VELTJEN, STEVEN HOUBEN en GLENN DANIELS

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

SCHEIDSRECHTER: ARSENE WOUTERS

GELE KAARTEN: Geen

RODE KAARTEN: Geen

TOESCHOUWERS: 6

DOELPUNTEN: 5’ ROY SCHUYTEN 1 – 0, 29’ PAUL LETEN 2 – 0, 40’ 2 – 1, 54’ CHRISTOPHE PENASSE 3 – 1 en 60’ PAUL LETEN 4 – 1.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten