zaterdag 7 juni 2014

Wedstrijdverslag 1/06/2014

WUYTENS - NAALDERT FC                        4 – 3
Na de zware 1-5 cijfers van vorige week waar Naaldert thuis grandioos de boot in ging tegen een geducht tegenstander, koos het vandaag weer voor ervaring tussen de lijnen. Het was dan ook maar de vraag of de oudjes de hoge verwachtingen konden inlossen vandaag, want 2 verliesmatchen op rij zou de technische staf wederom in een benarde situatie brengen. Toch zou Naaldert kort na het openingssignaal al de achtervolging mogen inzetten want Wuytens wist onmiddellijk de score open te breken 1-0. Naaldert leek niet ontmoedigd en trachtte de partij weer in evenwicht te brengen. Slechts een kleine 5minuten na de 0-1 stond de score weer in balans. Elroy Wist de bal te ontfutselen van een verdediger en alleen voor doel legde hij de bal opzij(misschien maar goed ook) naar Paul die in alle rust de 1-1 op de bordjes zetten. De partij kon zo weer van voor af aan beginnen. Naarmate de partij vorderde wist Naaldert meer en meer zijn stempel op de wedstrijd te drukken en kwam het geregeld opzetten. Ook de tegenstander wist bij momenten uit te breken en gevaarlijk uit de hoek te komen maar Franco oogde als een ervaren goalie.  In de 20ste minuut zou dan een cruciale fase in de wedstrijd komen . Steven wist zich door te zetten en werd tijdens zijn rush foutief afgestopt door de vijandelijke goalie die hem nog alleen in de weg stond. De ref besloot de (rode)kartonnetjes op zak te houden ondanks grote frustratie van Naaldert. Ondanks dat Naaldert de numerieke meerderheid niet kreeg, zou het wel op voorsprong weten te komen in de 20ste  min. Ditmaal was het ook Paul die alleen op de goalie af mocht steven na een verre uittrap van Franco en deviatie van Steven. Nog voor rust zou Naaldert ook al de 1-3 op de bordjes weten te zetten via  alweer Paul en zo zou Naaldert zich op lauweren bevinden voor rust. Toch zou na rust blijken dat de buit nog niet winnen was met deze comfortabele tussenstand. Kort na rust zou Wuytens weer weten aan te sluiten na een licht gegeven strafschop en zo zou Wuytens zich wederom in de partij weten te knokken 2-3. Het kwam meer en meer opzetten en in de 50ste minuut zou de score terug op gelijke hoogte staan na een corner. Naaldert verloor een beetje zijn grip op de partij en wist zijn enkele mogelijkheid niet te verzilveren. Tot overmaat van ramp wist Wuytens zelf over de bezoekers te klimmen nadat een tegenstander net niet vanuit buitenspelval mocht vertrekken 3-4. Zo zou Naaldert zijn voorsprong helemaal uit handen geven en moest het voor een 2de weekend op rij het onderspit delven (zelfs met ervaring op het  veld)… Wederom een nederlaag voor Naaldert met een bittere nasmaak. Zitten we voor het eind van het seizoen weer in een dipje?

OPSTELLING NAALDERT: PAUL LETEN, SCHUYTEN ELROY, ROY SCHUYTEN, TOM BROUX, ERNO LATET, KENNY VANHAEREN, FRANCO PUT, BRAM VANGENEUGDEN, NORBERT VELTJEN, GLENN DANIELS, STEVEN HOUBEN, MICHAEL VASIC en CHRISTOPHE PENASSE
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: Plaatselijke ref
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 14
DOELPUNTEN: 11’ 1 – 0, 16’ PAUL LETEN 1 – 1, 23’ PAUL LETEN 1 – 2,  29’ 1 – 3; 40’ 2 – 3, 51’ 3 – 3 en 59’ 4 – 3