woensdag 25 juni 2014

wedstrijdverslag 22/06/2014

NAALDERT FC – GERKENBERG               2 – 2
Vandaag was het moment aangebroken voor de jongens van Naaldert om een punt te zetten achter het seizoen. Een bewogen seizoen met veel blessureleed maar Toch mag Naaldert met enige fierheid terugblikken op alweer een mooi seizoen met als conclusie: we hebben nog altijd poeder in de benen. Voor een mooie afsluiter zorgen was dan vandaag ook het doel. Naaldert mocht vandaag aantreden op een erbarmelijk c—plein voor de wedstrijd tegen Gerkenberg. Na het openingssignaal van onze ref was het voor Naaldert toch een beetje aftasten geblazen. Het slechte plein bemoeilijkte het spel en het was niet evident om de vijandelijke rechthoek te bereiken met mooi voetbal. Toch zou Naaldert de leiding nemen na een doelpunt van Steven op aangeven van Paul. Nadien zakte Naaldert een beetje terug en mocht de tegenstander voor de eerste vijandelijke prikjes zorgen. De tegenstander speelde gretig en was niet van plan om met lege handen naar het verre Bree te trekken. Zo ontstond een stevige bikkelpartij en in de 22ste minuut zou Gerkenberg de 1-0 teniet doen. Na een individuele actie stond de 1-1 weer op de bordjes. Nog voor de rust zou ook de 1-2 achterstand voor Naaldert al een feit zijn. Glen besloot de tegenstander een duwtje in de rug te geven door de bal panklaar te leggen voor een tegenstander. Zo zou Naaldert met een minimale achterstand de rust in mogen trekken. Na rust zou Naaldert gretiger aan de bak komen. Voor een laatste maal dit seizoen werd alles uit de kan geperst en met succes. Naaldert bracht meer dreiging en hield de boel vanachter goed op slot. Zo creeerde Naaldert in het 2de deel van de partij de meeste kansen en was het wachten eer dat Naaldert zou raak treffen.  In de 52ste minuut wist Naaldert dan toch de netten te vinden. Ditmaal bracht Roy alleen voor doel de score terug in evenwicht. Naaldert drukte door op de tegenstrever, maar scorend vermogen is toch iets waar aan getraind moet worden in de 2 maand van rust. Zo stond het doelhout luttele malen in de weg en zou er soms op onbegrijpelijke manier gemorst worden met de kansen. Zo zou de score op de bordjes ongewijzigd blijven en sloot Naaldert de laatste wedstrijd van het seizoen af met een draw. Naaldert sloot misschien niet af in de gekende stijl die we alleen hadden gehoopt maar we mogen toch met een gerust hart de vakantie intrekken. Allè vakantie, 2 maanden van stevig voorbereiden op het nieuwe seizoen. En niet enkel de op de derde helft jongens!
OPSTELLING NAALDERT: PAUL LETEN, SCHUYTEN ELROY, ROY SCHUYTEN, TOM BROUX,ERNO LATET, GLENN DANIELS LEROY SCHUYTEN, FRANCO PUT, OLIVIER LENAERTS, BRAM VANGENEUGDEN, MICHAEL VASIC en CHRISTOPHE PENASSE
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: ARSENE WOUTERS
GELE KAARTEN: ELROY en verdediger van Gerkenbert
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 13
DOELPUNTEN: 10’ STEVEN HOUBEN 1 – 0, 22’ 1 – 1 , 31’ 1 – 2 ,52’ROY SCHUYTEN 2 – 2