woensdag 17 september 2014

Wedstrijdverslag 14/09/2014

FC TOURNEE – NAALDERT FC                 2 – 7
Ondanks dat er vorige week een pak meer inzat, werden de jongens van Naaldert weer met beide voetjes op de grond gezet. Het had dus vandaag het één en het ander recht te zetten tegen wederom een geducht tegenstander namelijk Fc Tournee. Een tegenstander waar Naaldert vorig jaar niet wist tegen te winnen. Het stond dus voor een loodzware opgave op deze zondagvoormiddag. Na aanvang was het toch weer wat zoeken, want met juist 11 man werden toch enkele spelers op minder vertrouwde plaatsen gezet. Wel een positief puntje: met Olivier als laatste man waren we zeker de partij uit te doen met 11 en zonder al te zware fouten. In de openingsfase ondervond Naaldert toch iets te veel organisatorische problemen en hier wist de tegenstander vrij vlug gebruik van te maken. Na een klein kwartier spelen wist de thuisploeg de leiding te nemen 1-0. Nadien schoot Naaldert wakker en zette de achtervolging in. slechts enkele minuten later stond de score weer in evenwicht.  Michael werd diep gestuurd en leverde een loepzuivere voorzet af. Paul tikte het leder in 1 tijd in doel en zo kon de wedstrijd weer van voor af aan beginnen1-1. Naaldert leek steeds meer en meer de partij naar zich toe te trekken maar ook Franco werd enkele malen op de proef gesteld als goalie. In de 22ste minuut wist Naaldert dan de leiding te nemen. Nikola werd diep gestuurd en sneed naar binnen. Vlak voor de goalie besloot hij voor eigen succes te gaan en via het doelhout en de goalie zette hij Naaldert op voorsprong1-2.  Zo leverde hij zijn visitekaartje af en tankte hij vertrouwen. Later zou blijken dat hij misschien iets te veel vertrouwen had opgedaan want vanop 40 meter ondernam hij ook een poging in 1 tijd. Blijven trainen zullen we maar zeggen. Nog voor rust stond ook de 1-3 al op de bordjes en ook ditmaal was Nikola wederom betrokken bij deze fase. Na een afstandspoging, ditmaal van iets dichter, kon de goalie de bal niet klemmen. Een alerte Paul wist hier zijn voordeel uit te halen en zo kon hij Naaldert voor rust op lauweren zetten1-3. Na rust trok Naaldert de partij geheel naar zich toe. Het baande zich voetballend een weg naar voren en in tegenstelling tot vorige week stond het vizier  wel op scherp. Kort na rust zette ook Bram een doelpuntje achter zijn naam nadat hij op snelheid de verdediging achter zich liet 1-4. Slechts 7 minuten later deed hij zijn kunstje nog eens over en tekende hij ook voor de 1-5. De tegenstander leek maar weinig te kunnen in brengen tegen een goed voetballend Naaldert. Met deze comfortabele tussenstand ging ook de achterlijn van Naaldert hun kansje wagen. Eerst rukte Olli mee op naar voren. Na een mooie combinatie mocht Paul samen met Olli alleen voor doel verschijnen. Paul gunde Olli het doelpunt precies niet en leverde een mindere pass af. Olli kon niet anders dan terugleggen en zo ging Paul toch met de eer lopen 1-6.  In de 60ste minuut was het de beurt aan Tom. Ditmaal leverde Paul wel een uitermate sympathieke pass af en kon Tom zijn eerste doelpunt van het seizoen maken1-7. De buit was al lang binnen maar toch wist de thuisploeg voor affluiten de kloof nog wat te dichten en zette het de 2-7 eindscore op de bordjes. Een sterke partij van Naaldert en zo kunnen de jongens van Naaldert met een gerust hart toeleven naar ons weekendje in Borlon.
OPSTELLING NAALDERT: PAUL LETEN, NIKOLA VASIC, TOM BROUX,ERNO LATET, BRAM VANGENEUGDEN, FRANCO PUT, LEENDERT MAES, MICHAEL VASIC, ROY SCHUYTEN, CHRISTOPHE PENASSE en OLIVIER LENAERTS
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: Plaatselijke scheidsrechter
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 5
DOELPUNTEN:  14’ 1 – 0, 19’ PAUL LETEN 1 – 1, 25’ NIKOLA VASIC 1 – 2, 31’ PAUL LETEN 1 – 3, 42’ en 49’ BRAM VANGENEUGDEN 1 – 4 en 1 – 5, 55’ PAUL LETN 1 – 6, 60’ TOM BROUX 1 – 7; 65’ 2 – 7