vrijdag 3 oktober 2014

Wedstrijdverslag 29/09/2014

NAALDERT FC – KWB PAAL                       7 – 2
Na onze geweldige teambuilding in het heuvelachtige Borlon ( met de fiets leek dit eerder een bergachtig landschap) was het maar de vraag of het weekend effectief zijn vruchten zou afwerpen op het voetbalveld. De teamgeest werd duidelijk aangesterkt in Borlon met de nodige activiteiten, fleskes en boompjes manille onder leiding van leermeester Franco. Vandaag stond Paal op het programma. Na aanvang begon Naaldert toch als een hecht team aan de partij. Het greep de tegenstander onmiddellijk bij de keel en richtte zijn blik naar voren. De wedstrijd kwam nog maar juist tegoei op gang of Michael was al daar om de score open te breken na een individuele actie 1-0. Slechts luttele minuten later vond ook Steven de netten met een half gekraakt shot en was de 2-0 al een feit. Het leek vrij vlot te lopen voor Naaldert in het eerst kwartier van de partij. Naaldert speelde als een hecht blok en trachtte zich voetballend een weg naar het doel te banen. In de 26ste minuut werd de bordjesman nogmaals aan het werk gezet in het voordeel van Naaldert. Paul besloot op doel maar de goalie hield de bal uit zijn netten. Een goedgevolgde Michael pette(naast peddelen kan dit ook prikken bedoelen) de bal tegen de netten 3-0. Met deze comfortabele voorsprong nam Naaldert zijn voet een beetje van het gaspedaal en zo kon de tegenstander iets meer zijn stempel drukken op de partij. Dit zou resulteren in de 3-1 nadat Naaldert de bal niet kreeg weggewerkt vanop eigen helft. Na de koffie had Naaldert het toch moeilijk om zijn ritme terug te vinden. Voetballend liep het allemaal niet meer zo over een leien dakje voor de thuisploeg en de tegenstander begon meer en meer vertrouwen te putten uit deze situatie. Zeker toen Kenny besloot de tegenstander een zetje in de rug te geven met een terugspeelbal die langst Franco in eigen doel belandde 3-2 (Net zoals bij manille zaten ze niet op één lijn). Een klein misverstand en een benarde situatie volgde voor Naaldert. Naaldert had nog een doelpuntje nodig en zette wederom alles op alles. In de 46ste minuut wist Naaldert dan weer uit te lopen. Roy wist aan te leggen vanop 25meter en verschalkte met een lage bal de goalie 4-2. Zo creëerden we weer wat ademruimte en gingen de kopjes van de tegenstander naar beneden. Naaldert raapte zich bijeen en ging nadien als een geoliede machine tekeer. In de 52ste minuut was het nogmaals de beurt aan Steven. Steven werd diep gestuurd en met een pegel liet hij de keeper in het stof bijten 5-2. De wedstrijd was gespeeld maar Naaldert besloot nog een doelpunten festijn neer te zetten. In de 60ste minuut  kwam Naaldert met een driehoeksverhouding op de proppen. Steven, Roy en Paul tikte de bal in vijandelijk 16 van voet tot voet zonder dat de verdediging hier raad mee wist. Paul besloot uiteindelijk op doel maar toch zou hij, hoe kan het anders, 2 pogingen nodig hebben om de 6-2 op de bordjes te zetten. Nog voor alffluiten mocht ook Elroy zijn doelpuntje meepikken na een sublieme inspanning van zijn Nonke Erno en zo zou de 7-2 eindscore een feit zijn. Zo zie je maar wat zo een weekendje teambuilding maar allemaal kan doen met de jongens van Naaldert.
OPSTELLING NAALDERT: PAUL LETEN, SCHUYTEN ELROY, ROY SCHUYTEN, TOM BROUX,ERNO LATET, FRANCO PUT, OLIVIER LENAERTS, BRAM VANGENEUGDEN, KENNY VANHAEREN, NIKOLA VASIC, MICHAEL VASIC, STEVE HOUBEN en CHRISTOPHE PENASSE
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: ARSENE WOUTERS
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 7
DOELPUNTEN: 12’ MICHAEL VASIC 1 – 0, 16’ STEVEN HOUBEN 2 – 0, 26’ MICHAEL VASIC 3 – 0, 30’ 3 – 1, 39’ 3 – 2; 46’ ROY SCHUYTEN 4 – 2, 52’ STEVEN HOUBEN 5 – 2, 60’ PAUL LETEN 6 – 2, 65’ ELROY SCHUYTEN 7 – 2