vrijdag 19 december 2014

Wedstrijdverslag 19/12/2014

FC WANHOOP– NAALDERT FC              3 – 4
Nadat de verslaggever vorige week verstek had gegeven, kon hij vandaag naar aloude gewoonte pen en papier weer oppikken. Vandaag zou het strijdtoneel zich afspelen op de Waarde in Zonhoven. Er zouden dus niet veel woorden aan vuil gemaakt moeten worden dat dit een stevig potje voetbal teweeg zou brengen. Na aanvang werd dit ook onmiddellijk duidelijk. Beide teams gingen onmiddellijk op het gaspedaal staan en onmiddellijk werden de eerste kansen genoteerd. Christophe mocht vroeg in de partij al enkele mooie parades uit zijn mouw schudden om zijn team in de race te houden. Iets later kreeg Naaldert dan te maken met blessurelast en gooiden Franco en Steven vroegtijdig de handdoek in de ring en mocht jong bloed aantreden. Toch zouden zij ook niet voorkomen dat Naaldert na 19min de achtervolging mocht inzetten nadat een tegenstander op randje buitenspel werd weggestuurd 1-0. Nadien ging Naaldert op zoek naar de gelijkmaker. Zelfs kwam het ook met enkele kansen op de proppen maar het was wachten tot Kort voor rust voor dat Nikola op aangeven van Paul de score weer in balans bracht. Zo kon de partij in de 2de helft  weer van voor af aan beginnen. Toch zou ook kort na rust de thuisploeg weer de leiding nemen 2-1.  De partij ging mooi op en af met bij momenten verfijnde combinaties langs weerszijde. In de 45ste minuut werden de rollen omgedraaid en mocht ditmaal Nikola op aangeven van Paul de score weer in evenwicht zetten. Na de gelijkmaker zette beide ploegen nog een tandje bij. De partij werd heviger en zelfs mutsen werden uitgedaan. Toch mocht Naaldert halverwege de tweede helft voor de derde keer in de partij achter de feiten aanlopen na onzeker wegwerken achterin. Toch bleef Naaldert niet bij de pakken zitten en 10 minuten voor tijd zette Paul gelijkmaker op de bordjes en zouden beide ploegen na een mooie partij afsteven op een gelijkspel. Totdat Naaldert in de slotminuten een vrije trap kreeg toegekend op een interessante afstand. Roy scharrelde  zich achter de bal en greep zijn kans. De bal die goed vertrok devieerde op de muur en zette de goalie op het verkeerde been. De bal vond zo vlak voor affluiten de netten en zette Naaldert voor de eerste maal in de partij op voorsprong. Zo ging Naaldert na een fel bevochten partij aan de haal met de 3 punten.

OPSTELLING NAALDERT: PAUL LETEN, ROY SCHUYTEN, LUC GYSBRECHTS, TOM BROUX, FRANCO PUT, BRAM VANGENEUGDEN , MICHAEL VASIC, KENNY VANHAEREN, NIKOLA VASIC, STEVEN HOUBEN, OLIVIER LENAERTS, GLENN DANIELS en CHRISTOPHE PENASSE
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 4
DOELPUNTEN: 19’ 1 – 0, 33’ NIKOLA VASIC 1 – 1, 38’ 2 – 1, 46’ PAUL LETEN 2 – 2, 51’ 3 – 2, 62’ PAUL LETEN 3 – 3 en 69’ ROY SCHUYTEN