zaterdag 6 december 2014

Wedstrijdverslag 29/11/2014

NAALDERT FC - WEIER                               1 – 4
Op deze zeer koude zondagvoormiddag was het weer tijd om de schoenen van de haak te halen voor een partijtje voetbal. Ondanks de behoorlijke resultaten van de afgelopen weken, zou vandaag duidelijk worden dat de ene wedstrijd de andere niet is en voetbal nog steeds onvoorspelbaar is. Nadat Arsene de wedstrijd op gang floot zou onmiddellijk merkbaar worden dat Naaldert vandaag niet goed in zijn vel zou zitten. Het vlotte allemaal niet en de slordigheden zouden zich al gauw opstappelen. Het zou dan ook niet verbazen dat Naaldert na een kleine 10 minuten al achter de feiten mocht lopen nadat Kenny de bal zo goed als in eigen doel devieerde. Onze Kenny blijkt precies ook een neus voor doelpunten te hebben. Na deze fase zou Naaldert nog geen blok weten te vormen en liep het achter de feiten aan. De goedspelende tegenstander leek hier iets later weer voordeel uit te halen en wist verder uit te lopen in de 24ste minuut 0-2. Nadien leek Naaldert toch eventjes te ontwaken uit zijn winterslaap en kwam het aanzetten. Zo werden na toch al ruime tijd de eerste kansen genoteerd maar het vizier stond nog niet op scherp afgesteld. Zo mistte Naaldert de mogelijkheid om zich terug in de partij te brengen voor rust. Na de rust zakte Naaldert ondanks de steun van de supporters en van de moeilijke Limburger, verder weg in de partij. Niets leek te lukken voor de jongens van Naaldert en na een kwartier spelen in de 2de helft mocht het al tegen een 0-3 aankijken. De frustratie liep hoog op bij de jongens van Naaldert, zelfs zo erg dat Tom zijn plaats niet meer leuk vond. Ook de  frisse ingevallen Paul wist geen vuur in de jongens van Naaldert te krijgen en wist Naaldert dan eens een counter op de been te zetten dan zat het ook nog eens tegen (2 ballen op de plein bijvoorbeeld maar toch merci Christoph). Ondanks de slordige voetbal wist Naaldert halverwege de 2de helft toch nog de eer te redden met een doelpuntje van Paul via toch een geslaagde actie1-3. Het kalf was al lang verzopen en nog iets teweeg brengen zou er vandaag met deze collectieve offday toch niet inzitten. nog voor affluiten zou Naaldert nog een 4de tegendoelpunt om de oren krijgen nadat een tegenstander op een hoekschop vrij mocht binnenkoppen ( en dat met 10 jongens van Naaldert in eigen rechthoek). Het zou een partij zijn die Naaldert vlug mag vergeten en nu maar hopen dat Naaldert zijn oude vorm terug weet te vinden tegen volgende week voor de partij tegen Bohe.

OPSTELLING NAALDERT: PAUL LETEN, TOM BROUX, FRANCO PUT, BRAM VANGENEUGDEN , MICHAEL VASIC, KENNY VANHAEREN, NIKOLA VASIC, STEVEN HOUBEN, OLIVIER LENAERTS, GLENN DANIELS en CHRISTOPHE PENASSE
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: Arsene Wouters