zaterdag 29 november 2014

Wedstrijdverslag 23/11/2014

NAALDERT FC - NASSER                            2 – 0

Nadat Naaldert vorige week de punten had moeten verdelen, ging het vandaag op zoek naar de overwinning tegen de jongens van Nasser. Vandaag mochten onze jongens aantreden op het A-veld wat dus overeenkomt met een partijtje van veel kilometers. Na het openingssignaal nam Naaldert toch maar een matige start. Naaldert had het moeilijk met het juiste ritme te vinden en klampte maar wat aan. Hadden de jongens van Naaldert het te bont gemaakt de zaterdagavond? Want het spel wat we gewend zijn van onze jongens was ver zoek, en zo werden ook maar weinig mogelijkheden genoteerd in het voordeel van Naaldert. Ondanks de matige eerste helft wist het toch vanachter de deur op slot te houden en hield de verdediging en onze goalie de bordjes op 0. Na een heuse oppepbeurt tijdens de pauze verscheen er in de 2de helft toch een ander Naaldert aan de aftrap. Nieuw bloed werd het toneel opgestuurd en onmiddellijk leek dit te lonen. Franco bracht de bal vanop de flank voor en nadat de verdediging zich volledig miskeek op de bal kwam deze voor de voeten van Steven terecht. Natuurlijk bedankte Steven voor de mogelijkheid en zette de 1-0 op de bordjes. Onze secretaris kwam naar gewoonte weer te laat om deze openingstreffer te aanschouwen. Nadien ging het toch allemaal iets vlotter voor Naaldert. Naaldert kwam meer en meer in de wedstrijd en zette de partij naar zijn hand. Zo gretig als de tegenstander aan de eerste helft deelnam, zo zakte de tegenstander verder weg in het 2de deel van de  partij. Het grote veld leek voor de verandering eens in ons voordeel te spelen en het was wachten tot Naaldert verder zou uitlopen. Grote kansen werden genoteerd maar zelf voor open doel wilde het maar niet lukken. In de 45ste minuut was het dan raak. Ditmaal mocht Elroy op aangeven van Paul de score verdubbelen. De tegenstander leek er fysiek door te zitten en kon geen vuist meer maken. Naaldert had nog enkele mogelijkheden om verder uit te lopen maar zonder succes. Dan probeerde Nikola het maar enkele malen door neer te gaan in de vijandelijke 16 maar aangezien hij iedere week met de vallende ziekte te maken heeft, gaf onze Referee hier geen gehoor aan en zo zou de score stand houden tot Arsene het eindsignaal gaf. Na de overwinning besloten onze backs die duidelijk niet genoeg naar voren waren gegaan nog wat extra meters in de benen te pompen en konden we allen uitgeput aan de 3de helft beginnen.

OPSTELLING NAALDERT: PAUL LETEN, SCHUYTEN ELROY, TOM BROUX, FRANCO PUT, ROY SCHUYTEN, NORBERT VELTJEN, STEVEN HOUBEN, BRAM VANGENEUGDEN, MICHAEL VASIC, KENNY VANHAEREN, NIKOLA VASIC, GLENN DANIELS, LUC GYSBRECHTS en CHRISTOPHE PENASSE
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: Arsene Wouters