donderdag 13 november 2014

Wedstrijdverslag 11/11/2014

NAALDERT FC - GENEIKEN                        3 – 3
Vandaag kwam er voor verschillende onder ons een kinderdroom uit. Natuurlijk onder iets of wat andere omstandigheden dan ooit gedacht want vandaag mochten de jongens van Naaldert een wedstrijdje spelen in het immense mijnstadion te Beringen waar in de goeie ouwe tijd geschiedenis werd geschreven. Tegenstander van vandaag zou ook een ongekend team zijn namelijk Geneiken. Ondanks dat het stadion een immense nadruk  naliet op de jongens van Naaldert begon het toch niet slecht aan de partij. Na een half uur spelen nam Naaldert de leiding nadat Nikola doeltreffend uit de hoek kwam op een pijlsnelle counter. Slechts enkele minuten verdubbelde dezelfde Nikola de score na goed doorzetten van Bram. Toch zou voor rust, wij zijn het niet gewend om 40’ te spelen, de aansluitingstreffer een feit zijn 2-1. Na de rust zakte Naaldert wat terug in de partij. De tegenstander kwam meer en meer doordrukken en Naaldert liep de longen uit het lijf. Toch wist het op een snelle spelhervatting en een individuele actie van Elroy verder uit te lopen. Ondanks de zware inspanningen om de voorsprong te behouden, kwam Geneiken weer aansluiten in de 56ste minuut en dicteerde Geneiken het spel. Naaldert perste alles uit de kan maar vlak voor het eindsignaal bezweek Naaldert toch onder de druk van de tegenstander. Een memorabele stevige wedstrijd die toch in de geschiedenisboeken van Naaldert mag worden genoteerd en Nonke Erno heeft voor de verandering is heel de wedstrijd mogen uitzien. Toch wel raar dat het de jonkies waren die te maken kregen met krampen op het eind van deze stevige training…
OPSTELLING NAALDERT: PAUL LETEN, SCHUYTEN ELROY, TOM BROUX, FRANCO PUT, BRAM VANGENEUGDEN, OLIVIER LENAERTS, KENNY VANHAEREN, NIKOLA VASIC, OLIVIER LENAERTS, GLENN DANIELS, LUC GYSBRECHTS en CHRISTOPHE PENASSE
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 40’
SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter
GELE KAARTEN: NIKOLA VASIC en 2 spelers van Geneiken
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: ondanks het grote stadion en de massale plaatsen 9 supporters
DOELPUNTEN: 20’ en 22’ NIKOLA VASIC 1-0 en 2-0, 39’ 2-1, 55’ ELROY SCHUYTEN 3-1, 65’ 2-3 en 78’ 3-3