donderdag 13 november 2014

Wedstrijdverslag 09/11/2014



HEIKANT - NAALDERT FC                           0 – 2
Nu de examenkoorts weer getemperd was, kan ik naar aloude gewoonte (en iets trager dan mijn voorganger) mijn pen en papier weer is laten gaan. Naaldert ging vandaag op bezoek bij de jongens van Heikant. Nadat de wedstrijd op gang werd gefloten begon Naaldert als bezoekend team toch niet onaardig aan de partij. Na slechts een kleine 5 minuten spelen werd de score al opengebroken in het voordeel van Naaldert. Een verre inworp werd verlengd door spits Norbert en Bram hoefde de bal maar binnen te leggen 0-1. Kort na deze fase mocht Naaldert al vers bloed in de strijd gooien en de enige “frisse” bankzitter (de mannen van de oude baan zaten op hoogtestage) mocht na een kwartier al inkomen in de plaats van zijn broeder. Glenn, wie anders, zorgde ervoor dat Elroy voor een gezichtsbehandeling mocht worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Normaal wordt een wonde tegenwoordig dicht geniet en wordt er verder gespeeld maar deze middelen zitten nog niet in het uitgebreide verzorgingspakket van Naaldert. Toch veranderde er niet veel aan het spelbeeld. Naaldert creëerde de beste mogelijkheden maar de kloof verder uitdiepen zat er toch niet in voor de jongens van Naaldert. Het was wachten tot na rust vooraleer Steven met een sublieme hoge bal Naaldert op lauweren wist te zetten. Nadien werd de wedstrijd onderbroken voor Erno en Elroy en zette Roy de belangrijkste feiten uiteen van de wedstrijd. Zo zou onze verdediging met wederom met enkele messcherpe tackles op de proppen komen om de tegenstander een halt toe te roepen. De tegenstander trachtte zich terug in de wedstrijd te knokken maar onze verdediging en goalie hielden de 0 in stand. Aanvallend bij Naaldert werden dan weer  kansen genoteerd via Bram, Vasic en Norbert maar ook aan de overzijde zouden de netten onaangetast blijven. Zo draaide deze aangename partij (voor sommige iets minder è Glenn) uit in het voordeel uit van Naaldert.
OPSTELLING NAALDERT: SCHUYTEN ELROY, ROY SCHUYTEN, STEVEN HOUBEN, MICHAEL VASIC,NORBERT VELTJEN, TOM BROUX, BRAM VANGENEUGDEN, KENNY VANHAEREN, NIKOLA VASIC, OLIVIER LENAERTS, GLENN DANIELS en CHRISTOPHE PENASSE
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: plaatselijke scheidsrechter
GELE KAARTEN: TOM BROUX
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 6
DOELPUNTEN:5’ BRAM VANGENEUGDEN 0 – 1, 41’ STEVEN HOUBEN 0 – 2  
Verslag van Elroy!

1 opmerking:

  1. Awel ! waar blijft de accurate verslaghgeving van de voorbije weken..? Ikke (ouwe getrouwe Luc) was degene die de 'verre uitworp' leverde... en dan sta ik niet eens genoteerd bij de spelers van de opstelling ... ?? Is dit de eerste indicatie van de ploeg dat ik zoals de Paul dinsdag ll. placht te zeggen over die oude 50 plussers die ze soms op de pleinen van de tegenstrevers zien 'strompelen' toch beter afzijdig zouden houden...waarop 'zielsverwant Erno nog zei.. als het zo ver is bij ons ( verwijzend naar hem en mij ) Paul toch maar een seintje moest geven... akkoord .goed idee op zich.. maar zo snel hadden we dat nog niet verwacht eh Erno ..?
    ondergetekende
    Ouwe Luc

    BeantwoordenVerwijderen