maandag 3 november 2014

WEDSTRIJDVERSLAG 02/11/2014

ZWARTE DUIVELS HECHTEL – NAALDERT FC    1 – 4
 
Onze vaste verslaggever zit met een weekje examenkoorts. Vandaar dat er nog eens gebruik gemaakt wordt van mijn schrijverskunsten. De oude garde heeft me dan ook uitdrukkelijk gevraagd om enkele onnauwkeurigheden van vorige week weg te werken. Zo hebben we vorig weekend één uur langer kunnen slapen en werd de klok niet vooruit maar één uur achteruit gezet. In de selectie zitten dubbelgangers ofwel speelt Ollie voor twee, dat kan natuurlijk ook. Ook werd de wedstrijd gespeeld met een echte ‘Brazuca’, een gift van ‘good old’ Luc. Over dan naar de wedstrijd van dit weekend, waar Naaldert alweer met een ruime selectie naar Hechtel trok. De bezoekers toonden meteen vanaf het begin hun bedoelingen en troffen vrij vlug raak. Een schot van Steven werd nog door de doelman afgeweerd en Paul kon de rebound, praktisch vanop de achterlijn, tegen de netten prikken.
Nadien was de scherpte de rode draad door de wedstrijd. De bezoekende verdediging stonden eerst niet alert genoeg te verdedigen en na handspel in de grote rechthoek verdween de bal op de stip. Christophe koos nog de goede hoek maar moest, samen met ons, vaststellen dat de bordjes terug in evenwicht stonden. Ook Naaldert kreeg even later een elfmeter. Roy werd in de grote backlijn onderuit geschoffeld en wou in eerste instantie de penalty zelf trappen. Geen Anderlechttoestanden bij Naaldert, maar toch diende Ollie zich aan en hij zou dat varkentje wel even wassen. Ook hier zat de doelman in de juiste hoek, maar de strafschop was hard genoeg getrapt om Naaldert op voorsprong te brengen. Nadien ontbrak het aan scherpte in de afwerking om de kloof verder uit te diepen. We moeten er wel onmiddellijk aan toe voegen dat de thuisdoelman zeer sterk stond te keepen en zowat alle scoremogelijkheden uit zijn doel wist te ranselen. Naaldert begon dan ook met vers bloed en met het kleinste verschil aan de tweede helft. De bezoekers bleven hun aanvallende intenties etaleren en was wachten op een ingeving van ‘de oudjes’. Met een subliem hakje van Luc werd een mooie actie in elkaar geknutseld en die werd door Nikola succesvol afgerond. De kloof was eindelijk geslagen en de eindcijfers werd door Roy vastgelegd. Hij had al een aantal keren zijn vizier afgesteld en uiteindelijk wist hij met een streep de doelman toch nog te verslaan voor het eindsignaal klonk.
 OPSTELLING NAALDERT: PAUL LETEN, SCHUYTEN ELROY, ROY SCHUYTEN, STEVEN HOUBEN, TOM BROUX, FRANCO PUT, OLIVIER LENAERTS, KENNY VANHAEREN, MICHAEL VASIC, NIKOLA VASIC,  GLENN DANIELS, LUC GYSBRECHTS en CHRISTOPHE PENASSEWEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’SCHEIDSRECHTER:  PlaatselijkeGELE KAARTEN:  Nr 13 thuisploeg en ElroyRODE KAARTEN: GeenTOESCHOUWERS: 10DOELPUNTEN:  4’ PAUL LETEN  0 – 1,  14’ 1 – 1(strafschop), 17’ OLIVIER LENAERTS  1 – 2(strafschop),  53’ NIKOLA VASIC 1 - 3 en 59’ ROY SCHUYTEN  1 – 4.  



Geen opmerkingen:

Een reactie posten